Reklameværdien ved at sponsorere AaB Floorball

I takt med at floorballsporten har vokset eksplosivt, har medieinteressen også vokset markant. Tv2 Nord dækker ofte kampe fra Selectligaen, mens Nordjyske har ugentlige artikler med omtale og billeder af kampene.

Derudover vises der indslag i slutspillet, bla. Har DR1 og Viasat sport vist direkte fra DM finalerne og Dansk floorball.tv streamer ALLE Liga dame og herre kampe.

Eksponering af Deres sponsorat

.
Som sponsor er der mange måde at blive eksponeret på i AaB Floorball. Eksponeringen stiger probotionalt med størrelsen af sponsoratet, større sponsoratet er, større er eksponeringen.

 Alle sponsorer påføres AaB Floorball`s sponsortavle, her eksponeres sponsors logo hele året ud til, alle personer der kommer på AaBs anlæg på Hornevej i Aalborg Øst. Ugentlig er anlægget besøgt af ca. 1500 personer til forskellige idrætter fra ind- og udland. Derudover eksponeres alle sponsorer i klubblade, kampprogrammer, samt på storskærm under kampene i ligaen.

– Alle sponsorer har fri entre til alle hjemmekampe.
– Alle sponsorer får tilbud om at kunne deltage i et årligt firma turnerings arrangement.
Derudover eksponeres sponsor på tøj, bander osv. Iht. Hvilke sponsorat der er tegnet.

Sponsoratet

Der kan købes sponsorater på klubbens tøj, bander, bannere og opvarmningsdragter på alle klubbens hold. Der sælges samlede sponsorpakker, men også enkelte dele kan købes.


Sponsoraterne er opdelt i følgende kategorier:

Hovedsponsor.
Supersponsor.
Øvrige sponsorer.

Kontakt sponsorchef Carina Vestergaard: