Trænerposten til Herre 1 er faldet på plads.

Efter det blev en kendsgerning, at AaB Floorballs bedste herrehold skulle rykke ned i 1. Division, har klubben ledt efter en ny træner til at lede holdet i næste sæson.

Valget er faldet på en af holdets egne profiler, nemlig 22-årige Patrick Bols.

 

Det er en ægte klubmand der har takket ja til trænergerningen. Således har Patrick altid spillet i AaB Floorball, siden han startede. Trods hans unge alder, har Patrick i den forgangne sæson været en af de rutinerede spillere på holdet, og har tilmed trådt i karaktér som indpisker og en af de bærende kræfter på holdet.

Patrick ser frem til den nye sæson som spillende træner:

“Jeg vil gerne starte med at understrege, at jeg har taget jobbet på baggrund af et ønske om at bygge holdet op fra bunden af. Den langsigtede ambition er, at vi kan rykke op og etablere os i ligaen igen. Det kræver at vi i år har fokus på at lægge et taktisk fundament og holder fast i den kerne af spillere, som kan være en del af holdet, ikke kun i år, men også i de kommende år. Min vision som træner er, at holdets nedrykning ikke bliver en sovepude for de spillere med mest rutine, men et incitament til at tage ansvar, ikke kun for sig selv, men for deres holdkammerater og for klubben. Derfor bliver ansvar det store nøgleord næste sæson, både på og udenfor banen.

Til sidst vil jeg gerne sige, at jeg glæder mig til at komme i gang med den nye sæson. Desuden vil jeg sige, at jeg er taknemmelig for at klubben har givet mig muligheden som træner for førsteholdet.”

Patrick vil fortsat spille, så derfor arbejdes der på at tilknytte en assisterende træner, der kan supplere Patrick.

Der arbejdes nu frem mod den nye sæson i 1. Division, ift. planlægning, træning og muligheden for at forstærke holdet med nye spillere.
Skulle du have ambitioner og lyst til at være en del af holdet, så kontakt Patrick Bols via facebook eller email: Patrickhuusbols(a)hotmail.com