U21 kæmpede forgæves

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

U21 stillede Fredag aften op til en spændende kamp mod Blackhawks i U21 rækken. Det blev vanen tro en tæt og underholdende affære, som begge hold havde ære for.

Der blev gået til stålet med respekt for hinanden og der var masser af god floorball, tekniske detaljer og mål til at underholde tilskuerne med. Dommerparret Jacob Frejlev og Kurt Lot dømte det der skulle dømmes og sørgede for at kampen blev afviklet på fin vis.

Blackhawks var skarpest fra start og kom foran både 0-2 og 1-4, inden AaB´erne udnyttede en 5min udvisning til at reducere til 3-4.

I 3 periode skiftedes de to mandskaber til at score og med stillingen 6-6 mod slutningen var der lagt op til en særdeles spændende afslutning. Den faldt ud til udeholdets fordel som med godt to min igen scorede det afgørende mål til slutstillingen 6-7.

AaB´erne fulgte det taktiske oplæg, og spillede en fin kamp og leverede en god arbejdsindsats.  Men man vinder ikke kampe ved at lave uprovokerede fejl mod en modstander som er særdeles skarpe i deres spilvendinger og afslutninger.

Det positive ved kampen er at der er masser af gode elementer at arbejde med, og egne fejl er noget man selv er herre over at rette op på. Så det er tilbage på træningsbanen og gøre klar til næste opgave som er ude mod Brønderslev Lørdag 15/2.