AaB2 vinder (igen) håneretten over Flyers

Skrevet af ph. Sendt til Nyheder

Herre 2. division:

AaB Floorball 2 vs. Aalborg Flyers 6-4

Lørdag aften tog et decimeret herre2 imod bysbørnene fra Aalborg Flyers. Det blev til en intens og fysisk kamp, som endte med en fortjent 6-4 sejr til AaB2. 
På forhånd var AaB ramt af en række afbud fra blandt andre Jesper Brask, Rasmus Lønvig og Ronni Hansen. Og op til kampdagen løb der også afbud ind fra Jonas Holm (sneet inde) og Jens Hagbarth (dårlig fod). Derfor var der kun 9 spillere til start, hvilket inkluderede Malte Pedersen som kort inden kampen havde spillet u17-kamp!

Det var også tydeligt, at AaB'erne ikke var klar i 1. periode. Flyers kom hurtigt foran 1-0 og AaB kunne slet ikke få det opbyggende spil på plads. Som en konsekvens af dette blev det også kun til en håndfuld slatne afslutninger mod Flyers målet. Efter en dum udvisning til Peter Houkjær, kunne selvsamme dog udlignetil 1-1, netop som han var kommet på banen igen. Flyers svarede dog igen i midten af perioden, da Jonaz Bruun (judas) gjorde det til 1-2. 

I 2. periode var AaB dog som forvandlet. Flere taktisk justeringer blev udført til punkt og prikke: Defensiven hang langt bedre sammen, og herudover begyndte opspillet for alvor at fungere. AaB vandt perioden med 4-1, med flere flotte scoringer undervejs. Undervejs blev det blandt andet til et suverænt flot mål, hvor Peter Houkjær spillede Benjamin Lund højt i slottet, som efter et par gode træk fandt en fri Mikkel  Lønvig som scorede sikkert på det flotte forarbejde. 

I 3. periode fortsatte AaB det gode spil, men kampen blev dog mere jævnbyrdig. Flyers kom på 5-4 med fire minutter igen, men så afgjorde Thomas Daugaard reelt kampen med en flot solotur, inden han med et hårdt trækskud satte bolden helt op i målhjørnet. Flyers pillede keeperen til sidst, men AaB stod en flot defensiv og tillod ikke mange åbne målchancer. Det blev aldrig rigtig farligt. 

Efter endnu en stille dag på kontoret, endte det derfor med en sejr på 6-4 til AaB, som nu ligger meget lunt i svinget til en 2. plads i 2. division Nord. Holdet har næste kamp næste lørdag mod AaB3, hvor AaB har revance til gode.