Jubel hos U19 trods nederlag

Skrevet af Super User. Sendt til Nyheder

U19 Vest rækken består af blot to hold som mødes en gang hjemme og ude for at afgøre det jyske mesterskab. Men måske endnu vigtigere spilles der også om retten til at møde enten nr 1 eller 2 fra Øst rækken i semifinalen til DM.

Det første opgør mellem Blackhawks og AaB i Vest rækken endte med en 4-6 sejr til AaB og dermed var der lagt op til et spændende retur opgør i AaB hallen Søndag middag. Her var Blackhawks tvunget til at vinde med mere end 1 mål for at kunne kalde sig jyske mestre.

Kampen blev en tæt og taktisk affære, hvor ingen af holdene ramte deres topniveau. Det var tydeligt der stod meget på spil og nervøsiteten var til at få øje på.

 

1-1 efter første periode og 2-2 efter anden gav således 20 minutters spænding i 3 periode. Det lykkedes også for Blackhawks at vinde perioden, men det blev kun til et enkelt mål. Dermed et 2-3 nederlag til AaBérne som jublede da dommeren fløjtede kampen af.

I en kamp hvor AaB´erne ikke kunne være tilfredse med deres spil med bold og de mange fejl, blev det defensiven som bar resultatet hjem. En rigtig flot indstilling gennem hele kampen, hvor alle mand fightede bravt.

En spiller som Jakob Jensen viste vejen ved at tygge alle de skud han kom i nærheden af. Det kan han så glæde sig over når han er færdig med at tælle sine blå mærker. Som sidste skanse i målet stod Alex en super flot kamp. Hans bevægelighed og reflekser kom til sin ret i kamp med masser at lave på egen bane halvdel.

I tiden 19.40 mente dommerbordet, med den ellers bundrutinerede Helge Overgaard at der skulle mere spænding ind i kampen. Blackhawks fik lige 5-6 sekunder mere at gøre godt med, inden uret blev sat i gang.

Rygtet vil vide at det var en tak for den gave Blackhawks gav AaB´erne i sidste kamp ved at trække keeperen til sidst så de havde to mål at køre det jyske mesterskab hjem på :)

Tillykke med det jyske mesterskab til U19