Damerne spillede sig sikkert i semifinalen

Sendt til Damer Elite Nyheder

3-6 (0-2, 2-2, 1-2)

Tidlig lørdag morgen drog damerne afsted mod Jægerspris for at spille returkamp i kvartfinaleserien. Damerne vandt den første kamp med 8-4, og håbede derfor at kunne afgøre denne serie over 2 kampe.

Det var et oplagt AaB hold, som trådte på banen, og satte sig også på spillet fra start. Især Michell Jensen var i hopla på dagen, og var virkelig i sit es mod et hold uden de hurtigste backer, hvor hun virkelig fik lov at vise sin største styrke - kontraspillet. Det er dermed også hende, som står for de første to mål fra AaB'erne, som sørger for en 0-2 føring efter 1. periode.

2. periode starter lige som den første, og efter blot 21:33 spillet øger Stinne Jørgensen denne føring til 0-3. Jægerspris svarer dog hurtigt igen på denne føring, og scorer til 1-3 knap et minut efter. AaB'erne har den ene store chance efter den anden, men bliver pillet af Jægerspris-keeperen. Det er en periode, som egentlig bliver mere en gang indianer hockey med chancer i begge ender. Det er dog Michell Jensen, der kommer på måltavlen igen efter en super frispilning fra Stine Moselund og øger til 1-4. Der skal lidt hjælp fra en AaB fod til at score for Jægerspris, som snyder AaB-keeperen og dermed scorer til 2-4, hvilket bliver resultatet efter 2. periode.   

Opskriften fra AaB'erne er den samme til 3. periode, som stadig har AaB skrevet på det meste. De kan bare ikke få bolden bag keeperen i den modsatte ende, og derfor bliver det Jægerspris, som får scoret til 3-4, og ligger dermed lidt pres på AaB'erne. Det er dog ikke et hold, som bliver febrilske af den grund, og umiddelbart stadig et hold, som føler de nok skal spille den her sejr hjem. AaB'erne får også scoret til 3-5 på en Carina Vestergaard-specialitet efter godt 49 min spillet. AaB'erne vælter stadig i chancer, mens Jægerspris satser på kontraspillet, når de får muligheden. De bliver dog for det meste stoppet inden de kommer for langt frem på banen, og bliver aldrig for alvor farlige den sidste del af kampen. Med få minutter tilbage af kampen, trækker Jægerspris keeperen og forsøger sig i spillet 6 mod 5. De får dog aldrig rigtig ro til at bygge noget op, og beholde keeperen ude, i stedet scorer AaB'erne til slutresultatet 3-6 med ca. et minut igen. Dette mål blev scoret af Agata Plechan, som endelig igen er trukket i den røde trøje, efter at hun i denne sæson er udstationeret i Bruxelles, som en del af hendes studie. 

Alt i alt en kamp, hvor det blev en mere overbevisende sejr end reultatet lyder, og hvor Jægerspris kan takke en yderst velspillende Julie Rønnebech i målet for at holde målscoren under to-ciftet. Også en kamp, hvor 2. kæden virkelig spillede sig op, og viste slutspilsform.

Tak til Jægerspris for en god kvartfinaleserie, og fedt endelig at møde en ny modstander, som man ikke i forvejen kendte det store til.

Kampens spiller blev Michell Jensen, som konstant var en trussel for modstanderne. De fik ikke meget ro, når hun var på banen.

Point: Michell Jensen 3+0, Carina Vestergaard 1+1, Stinne Jørgensen 1+0, Agata Plechan 1+0, Stine Moselund 0+2 og Eva Knudsen 0+1.

Næste kamp er på lørdag d. 22.03.2014 kl. 13.00 på hjemmebane i AaB Hallen, hvor damerne tager imod rivalerne fra Frederikshavn Blackhawks i første kamp semifinaleserien. Frederikshavnerne må anses som storfavoritter til at gå i finalen, i og med at de var suveræne vinder at grundspillet. AaB's damer er dog det eneste hold i grundspillet, som har taget point fra topholdet, og dermed tror pigerne på sejr, og håber at kunne presse Frederikshavnerne til det yderste.

Mød op i hallen på lørdag og støt pigerne til sejr !!