Optakt 1. kvartfinale (damer)

Sendt til Damer Elite Nyheder

Lørdag går det endelig løs i det længe ventede slutspil - damerne har været sikret slutspilsplads lige siden sæsonstart, da der kun har været 4 hold tilmeldt turneringen, og det har på den måde været en lang sæson - men nu starter det sjove endelig !!

Modstanderen i kvartfinalen hedder Jægerspris - et hold der for nogle år siden spillede med i toppen, men måtte en tur ned i 1. division og runde efter at have mistet en del spillere til Rødovre mm. Nu er holdet endelig ved at være tilbage i toppen af dansk floorball igen med en ny trup blandet med masser af erfaring og nyt blod - Fuldstændig lige som AaB's damehold. Det bliver derfor et yderst spændende opgør, som allerede fra start er lagt op til en tæt affære, og det afgørende kan derfor blive det hold, som vil det mest på dagen, der ender med sejren.

Fremhævede profiler: (Jægerspris)

1. Tanja Mørup - En af Danmarks bedste back'er, og en del af det danske landshold. Hun har et rigtig godt skud fra distancen og med et godt overblik for spillet, er hun til fare i alle angreb. Hun er ligeledes en solid spiller i forsvaret, der trods hendes størrelse ikke er bange for at bruge fysik.

2. Pernille Aagaard - Tidligere landsholdsspiller. Trods en længere floorballpause skal man ikke undervurdere hendes evner. Hun er tidligere kåret til Årets spiller, og med god grund. Pernille er en komplet spiller, som behersker alle spillets faceter, og helt sikkert en spiller, som skal holdes øje med formmæssigt eller ej.

3. Julie Rønnebech - Tidligere landsholdsmålmand. Er kommet til Jægerspris i løbet af sæsonen, og har helt sikkert været en stor faktor i den succes Jægerspris har haft i grundspillet i Øst. Hun besidder en del erfaring, som kan være med til at give noget ro til forsvaret, og er en stabil sikker sidste skanse for Jægerspris.

Fremhævede profiler: (AaB)

1. Eva Knudsen - En del af det danske landshold, og klart en af Danmarks bedste back'er pt. Hun har udviklet sig meget på kort tid, og behersker mange dele af spillets faceter. Hun er en ung pige, og mangler stadig lidt erfaring, men man er altid sikker på at Eva går forrest - HVER GANG!  

2. Carina Vestergaard - Nok AaB'ernes skarpeste skytte. På en god dag kan hun sætte boldene i kassen selv fra de skæveste vinkler, og med sine hurtige fødder, er hun en konstant trussel for ethvert forsvar.

3. Michell Jensen - AaB'ernes "alt-mulig-kvinde". Sæt hende på en opgave, og det er med sikker garanti, at hun fuldføre den. AaB'ernes stærkeste kontraspiller, kan klare sig ud af stortset samtlige situationer, og derfor med god grund "hadet" af samtlige forsvarsspillere i Danmark, da hun er rigtig svær at dække op overfor.

Kom og støt pigerne i denne spændende kvartfinale om semifinalepladsen - de har brug for al den hjælp de kan få!! Kampen spilles lørdag d. 8. marts kl 12.00 i AaB-hallen (Hornevej 2) - og der er gratis adgang for alle..           Damerne spiller bedst af 3. kampe, og derfor skal pigerne til Jægerspris næste lørdag og spille returkampe. Vinderen af denne serie, render med højst sandsynlighed ind i Frederikshavn Blackhawks, der møder Hvidovre i deres kvartfinaleserie.