Storsejr til damerne

Sendt til Damer Elite Nyheder

Lørdag trodsede hele 8 Esbjergensere snemasserne, og drog mod nord til AaB-hallen.
Kampen blev aldrig nogen helt stor prangende affære, men det var et AaB-hold, som styrede kampen fra start til slut, dog med enkelte udfald, som desværre gav mål til modstanderne. Kit Bærentsen - enmands hæren fra Esbjerg - stod bag 3 af de 4 Esbjerg mål, og viser at man aldrig skal give hende for meget plads at hygge sig på.
Kampen ender 14-4 til hjemmeholdet.

Flere lyspunkter fra kampen kan tages frem, bl.a. fik den kun 15 årige Caroline Horsens chancen fra start, og tog den. Hun kom først på måltavlen, og var angrebsvillig og fik op til flere gange "tacklet" mange af de store Esbjerg-piger. 
Også Michell Jensen viser sig tilbage på banen igen efter en knæskade, som har drillet hende i RIGTIG lang tid. Hun viser storform i kampen, og er med i hele 8 ud af 14 AaB-mål. 
Desværre måtte Stinne Jørgensen så endnu engang gå fra banen efter knap en periode med en lægskade, som har drillet hende hele sæsonen.  

Kampens spiller blev den unge Caroline Horsens, der i den grad tog chancen fra start, da hun fik den.

Point: Michell Jensen 5+3, Carina Vestergaard 3+2, Eva Knudsen 2+1, Caroline Horsens 1+2, Stinne Jørgensen 1+0, Stine Moselund 1+0, Emilie Huus 1+0 og Emma L. Konnerup 0+1.
Se opdateret statistik her

På lørdag venter der damerne endnu en spændende kamp. Der kommer favoritterne fra Århus på besøg i AaB-hallen - helt sikkert sultne på revanche. Sidst de to hold mødtes var det AaB'erne, der trak sig sejrsrigt ud med en sejr på 4-3. En overraskende sejr set med rigtig manges øjne, men det er en flok spændte AaB-piger, som glæder sig til at vise, at det ikke var en fejltagelse, og håber på at drille Århusianerne lige så meget som sidst.
Kampen spilles på lørdag d. 25/1 kl. 11.30 i AaB-hallen - Kom og støt pigerne til sejr !!