Kamp referat Viborg

Sendt til Damer Elite Nyheder

Spændte på kamp mod Viborg Saints Ladies? – Ja, nogle havde endda valgt at køre derned 45 min. før mødetid! Hvorfor er endnu uvist.

Om ovenstående var forklaringen på vores manglende ’klar-fra-første-fløjt’ vides ikke, men klar – Det var vi i hvert fald ikke! Viborg var klar. De havde et solidt forsvar, som gjorde det svært at spille floorball, som vi gerne ville. Viborg holdt os fra fadet i 7 minutter før ’kuglen’ lå i målet. 1. periode bar præg af, at vi ikke fik spillet bolden rundt. Alle ville skyde, og det gjorde vi – Lige ind i viborgspillerne. Perioden endte 0-6.

I omklædningsrummet var det taktiske emne: Hvordan åbner man op for et Viborg-forsvar? Vi gik ind til 2. periode med fornyet energi, men alligevel kredsede tankerne: Skulle vi have vores ’sædvanlige dårlige 2.periode’? – Selvfølgelig skulle vi det. 2. periode kan ikke beskrives mere præcist – ’Det sædvanlige’ med blot 3 scoringer. Viborg havde et par kvalificerede skud, som Sara tog sig af, da samtlige AaB-spillere ville fremad! Perioden endte 0-9.

I 3-periode var luften gået lidt af ballonen bogstaveligt talt. Viborg havde brugt kræfter på at holde forsvaret i de to perioder, stor cadeau til dem. Vi havde ikke spillet op til vores bedste, og var fast besluttede på, at 3. periode skulle sætte punktum for dagens udflugt til Viborg. Et punktum vi fik sat med 15 scoringer. Kampen endte 0-24.

Over and out, #24.

Point: Michell 6+4, Carina 6+2, Eva 6 + 1, Line B. 2+2, Marie Louise 1+3, Line H. 1+0, Emma 1+0 Amalie 0+3.