Kampen om Nordjylland

Sendt til Damer Elite Nyheder

Efter nogle kampe, hvor der ikke har været så meget modstand, så AaB-pigerne frem til en intens og tæt kamp mod Frederikshavn Blackhawks førstehold. Det var en flok tændte AaB’ere, der mødte op til kamp med fart i benene og fysikken på plads efter torsdagens træningskamp mod herre 2.

Det var imidlertid Blackhawks, der kom bedst fra start og formåede at bringe sig foran 3-0 i løbet af 4 minutter, mens AaB’erne lignede nogen, der havde glemt, at man skal spille når man kommer på banen. Sidste halvdel af første periode blev heldigvis noget bedre, og der blev scoret 3 lækre mål til periodens slutresultat 3-3.

Selvom AaB bragte sig foran 4-3 i anden periode virkede det til, at de gode takter fra første periodes slutning var fuldstændig glemt. AaB’erne spillede uden plan og indbyrdes opbakning, hvilket resulterede i, at frederikshavnerne overtog spillet og udspillede AaB fuldstændigt. Blackhawks scorede også 3 mål i den periode, bl.a. ét i power play, og således bragte sig foran 4-6 inden tredje periode.  

Efter en ordentlig og velfortjent skideballe i omklædningsrummet var det et anderledes tændt AaB-hold, der gik på banen og begyndte at spille som et hold. Michell fik lynhurtigt reduceret til 5-6, og i løbet af fem minutter var stillingen vendt til 8-6 efter en række flot gennemspillede mål. Det fik Blackhawks til at tage en time out, men AaB’erne fortsatte med det gode spil, de nemme løsninger og særdeles godt sammenspil, og fik bolden i nettet 3 gange yderligere i perioden, mens det kun blev til 1 ekstra pind for frederikshavnerne. Dermed endte kampen 11-7 i AaB-favør.

AaB indtager dermed førstepladsen i puljen og tager det første stik i kampen om Nordjylland. Det var på ingen måde den bedst spillede kamp AaB fik leveret, men det er rigtig positivt, at vi formåede at komme igen to gange i kampen, og fik vist, at vi kan spille godt, når vi står sammen som et hold. Vi skal dog til at levere et højere spilniveau igennem hele kampen, og ikke mindst være klar fra start…! Næste opgave er om 14 dage ude mod Viborg.

Point for AaB:
Michell: 4+3, Carina: 2+1, Maria:  0+3, Emilie: 2+0, Julie: 1+0, Eva: 1+0, Marie Louise: 1+0