DAMERNE KLAR TIL DM-FINALEN !!

Sendt til Damer Elite Nyheder

8-5 (3-1, 3-3, 2-1)

Lørdag stod det på returkamp i Aalborg om den afgørende plads i DM-finalen, da Frederikshavn Blackhawks gæstede Tornhøjhallen foran små 150 tilskuere. AaB'erne var fast besluttet på, at afgøre serien over 2 kampe, og det kunne også tydeligt ses på kampens start. Blot 3:16 er der spillet af 1. periode, da Michell Jensen netter første gang på en frispilning i slottet af Carina Vestergaard. Godt 2 minutter senere, scorer Michell Jensen endnu engang efter stort set samme opskrift, som forrige mål.. 2-0 til AaB efter 5:18 spillet. Frederikshavn reducerer til 2-1 i tiden 9:10 på et skud fra distancen, som keeper Sara Lund har svært ved at se. Men igen i tiden 14.19 er Michell Jensen endnu engang på pletten på forarbejde af Carina Vestergaard til stillingen 3-1 efter 1. periode.

2. periode starter endnu engang med AaB'erne mest sultne, og hvem andre end Michell Jensen øger stillingen til 4-1 efter 24:47 spillet. AaB'erne får kort efter muligheden i powerplay, men formår ikke rigtig at komme frem til noget farligt. I stedet kommer vi hen i tiden 30:39, Hvor Michell Jensen står får sit 5. mål i kampen til stillingen 5-1. Kort efter, i tiden 31:51 får AaB'erne frislag, som flot bliver eksekveret til 6-1. Herfra er det som om, AaB'erne trækker lidt i bremsen, og "tvinger" Frederikshavnerne længere frem på banen, hvilket er det sidste man skal give dette hold lov til. En stor føring i Floorball er aldrig helt sikker, før slutfløjtet har lydt, og sådan er det også denne gang. I tiden 33:24 reducere de derfor til 6-2, og får smagen for det. De får chancen igen i tiden 35:20, da AaB'erne laver udskiftningsfejl, og sender Frederikshavnerne i powerplay. De bruger heller ikke lang tid på, at udnytte overtallet til en flot scoring fra kanten til 6-3. AaB'erne spiller lidt febrilsk i forsvaret, og kommer få gange til chancer i angrebet. Det får Frederikshavnerne endnu engang udnyttet, da de i tiden 38:43 reducere igen til stillingen 6-4 før pausen, som kommer tiltrængt for AaB'erne

En lille opsang i omklædningsrummet har hjulpet lidt på spillet for AaB'erne, men der emmer stadig en stor portion nervøsitet i hallen, hvor det næste mål, kan blive afgørende for kampen. Derfor bølger spillet også lidt frem og tilbage med et par store chancer i begge ender. Det bliver dog AaB'erne, som får hul på bylden først, da Stinne Jørgensen i tiden 47:54 erobrer bolden på midten og sikkert selv eksekvere den bag Blackhawks-keeperen til 7-4. Knap 2 minutter efter er det Maria Andersens tur til at løbe fra Frederikshavnerne, da hun i tiden 49:41 scorer til 8-4. I tiden 51:58 reducere Blackhawks til 8-5, hvor AaB'erne kører den hjem herfra, og dermed vinder 2. semifinale, og er klar til DM-finalen.

En kamp, hvor det alt i alt var fuld fortjent AaB'erne gik videre. De spillede bedst og ville det mest i største delen af kampen, og lukkede kun Frederikshavn ind i kampen, da man nok for tidligt, havde taget armene over hovedet. En kamp varer 60 min., og I floorball kan meget nå at ske på kort tid, hvis man ikke er oppe på mærkerne.

WOM: Michell Jensen. Hun satte AaB'erne rigtig godt i gang med kampen ved at stå for hele 5 scoringer i træk.

POINT: Michell Jensen 5+0, Eva Knudsen 1+1, Stinne Jørgensen 1+0, Maria Andersen 1+0, Carina Vestergaard 0+3, Julie Niilonen 0+1 og Emma L. K. Jensen 0+1. Se opdateret statistik her

Damerne skal dermed spille Superfinale i Randers lørdag den 16.04.2016 kl. 15.30, og håber på mindst lige så stor støtte, som de oplevede her i Tornhøj Hallen. De møder i finalen Århus Floorball, som de tabte til sidste år i finalen. Der venter dermed damerne en mulighed for revanche, og der er lagt op til et brag af en kamp.

Optakt til Superfinalen følger senere på ugen !!

En stor tak, skal endnu engang lyde til Aaborg Flyers, som bød os velkomne på deres hjemmebane, da AaB Hallen var optaget. Stort tak for at låne os jeres træningstider i løbet af ugen, og stor tak for at danne en super ramme for semifinalen.