Damerne sikkert videre til semifinalen

Sendt til Damer Elite Nyheder

10-0 (4-0, 3-0, 3-0)

Lørdag var dagen, hvor damerne skulle køre en semifinaleplads i hus, og få oprejsning for den skidte indsats i sidste weekend på udebane. Det er desværre stadig et afbudsramt AaB-hold grundet skader og ferie, som lige kan stille op med to kæder. Det er dog et sulten AaB-hold, som virker tændte, og glæder sig til at komme igang med endnu en kamp.

AaB'erne kommer også bedre fra start, og har mere flow i spillet denne lørdag. Det er dog aldrig helt oppe og ringe på de høje toner, som vi ved pigerne kan. Men det bliver gradvist bedre i løbet af kampen, og Vanløse fik da også i perioder smag på, hvordan det er at møde et tophold fra Vest.

WOM: Emma Lund Konnerup Jensen.

Point: Michell Jensen 2+1, Maria Andersen 2+0, Julie Niilonen 1+1, Anne Thielecke 1+0, Emma L. K. Jensen 1+0, Carina Vestergaard 1+0, Line Blaabjerg 1+0, Eva Knudsen 0+1, og så stod Vanløse for et selvmål. Se opdateret statistik her

Mere spændende har det været at følge, hvem damernes eventuelle modstander blev i semifinalen. Den dyst stod mellem Hvidovre og Frederikshavn, og disse kampe har været neglebiddende spændende i alle 3 kampe. Søndag middag faldt afgørelsen endelig på, at det er Frederikshavnerne, som venter - endnu engang... Damerne har trukket sig sejrsrigt ud af samtlige kampe mod dem i hele sæsonen, men Frederikshavnerne har gradvist spillet sig bedre og bedre i løbet af sæsonen, samtidig med, at de har krydret holdet op med en masse gamle rutinerede spillere her op til slutspillet. Det bliver helt sikkert en svær udfordring for AaB'erne, sikkert også den sværeste de indtil videre har været udsat for i år..

Den 1. semifinalekamp spilles i Frederikshavn lørdag aften den 2. april, så kom endelig talstærke op, og støt pigerne til sejr. Det bliver nødvendigt..!!