Damerne bedst i Jylland

Sendt til Damer Elite Nyheder

Endelig blev det damernes tur til at kunne kalde sig "jyske mestre", og dermed bedst i Jylland. Sikkert ikke mange, som havde spået om dette inden sæsonen startede, da alle regnede med at Århus Floorball ville rende med det hele efter deres markante forstærkninger i år.

Før nytår lignede dette dog også til at blive tilfældet, men efter nytår fik tonen en anden lyd. AaB'erne slog Århusianerne i alle tre kampe efter nytår, og især den sidste kamp, som også var gruppespils-"finalen", endte med en sejr på hele 10-6. Ikke hver dag, at man får lov at score 10 mål mod Århus, men et effektivt AaB-hold var svær at styre for de offensive ÅFK'ere.

Sværere har AaB'erne haft det efter nytår mod Frederikshavn Blackhawks. Men med deres, endnu engang, pludselige oprustning af mange "gamle" spillere, har givet holdet mere rutine og erfaring, hvilket har kunne mærkes. AaB'erne har dog trukket sig sejresrigt ud fra alle kampene, men det har været tæt til det sidste i de sidste par kampe.

Det er et AaB-hold som lige nu kan ses, at de har haft stortset den samme grundstamme de sidste 3 år. De virker godt sammenspillet, og har nydt godt af at få bl.a. et par spillere tilbage fra barsel. Især Michell Jensen har vist sig, at være tilbage i topform, hvilket hun specielt viste med hendes 6 mål i en sejr over Århus på 7-5.

Torsdag aften spillede damerne en træningskamp mod Aalborg Flyers. Deres nystartede damehold, skal spille kvalkamp mod Herning om den sidste slutspilsplads i dameelite-rækken. Og efter mødet igår kunne man se hvorfor.. Det er et forholdsvis ungt hold med rigtig mange dygtige spillere, så der ses stort potentiale i holdet. AaB'erne viste sig dog for stor en mundfuld for Flyers-pigerne, som kunne ses med en sejr på 18-1, men der er også noget mere rutine til forskel.. Vi ønsker Aalborg Flyers held og lykke med deres kommende kvalspil.

Det er dermed et AaB-hold, som virker tændte, sultne og klar til at gå i gang med slutspillet - og glæder sig især til at møde nogle nye modstandere. I kvartfinalen venter Vanløse.. Et hold pigerne aldrig har stiftet bekendskab med før, så det bliver spændende. Dog må man som AaB'er klart tage favoritrollen på sig, og skulle også meget gerne klare denne opgave over to kampe. Den første kamp spilles i Vanløse lørdag den 12. marts kl. 16.00, og 2. kamp spilles på hjemmebane i AaB-hallen lørdag den 19. marts kl. 15.00. En evt. 3. kamp spilles søndag den 20. marts ligeledes kl. 15.00. Så mød op i AaB-hallen, og støt pigerne videre til semifinalen.

Se opdateret statistik over sæsonen her