Damerne sejrer i første hjemmekamp

Sendt til Damer Elite Nyheder

7-4 (3-1, 0-1, 4-2)

Onsdag aften blev det så endelig damernes tur til at spille på hjemmebane efter 4 kampe på udebane i træk. Modstanderen hed Frederikshavn Blackhawks, som damerne har mødt en gang tidligere på sæsonen, hvor det blev til en sejr på 4-1 til AaB'erne. 

Det var damernes klart dårligste kamp i sæsonen, men samtidig også noget, som kunne ligne den bedst spillede kamp fra modstandernes side. Det var et yderst veloplagt Frederikshavner hold, som troppede op i Aalborg, og de fik virkelig testet AaB'ernes forsvar. Et forsvar som på dagen ikke rigtigt fungerede, og der var stor mulighed for modstanderne til at udnytte det. En velspillende sidste skanse i keeper Sara Lund, samt et velfungerende kontraspil samt til tider angrebsspil fra hjemmeholdet, gjorde at de hev sejren hjem. Frederikshavnerne fulgte med helt ind i 3. periode, men med knap 5min. tilbage af kampen trak AaB'erne fra, og vandt med 7-4. 

Stor ros til modstanderen for en meget velspillet kamp, og så må damerne indse, at en sejr er en sejr, og vigtigheden af at kunne sejre, selvom spillet ikke fungerer optimalt. 

Point: Maria Andersen 3+0, Eva Knudsen 2+0, Carina Vestergaard 2+0, Stinne Jørgensen 0+2, Anna V. Larsen 0+1 og Michell Jensen 0+1. Se opdateret statistik her

Næste kamp for damerne er allerede på søndag, hvor det står på endnu en udebane kamp. Turen går til Århus, hvor AaB'erne lidt overraskende sled en sejr hjem på 3-2, sidst de mødtes i starten af måneden. Lad os håbe at damerne kan gøre det igen. Kampen spilles kl. 13.00 i TST hallerne, Tilst, hvis folk mangler noget at bruge deres søndag på.