Damerne godt i gang med sæson 2015/16

Sendt til Damer Elite Nyheder

Damerne har lagt rigtig fint ud i deres første del af sæsonen, som har givet 4 sejre ud af 4 mulige. Bl.a. med 2 storsejre i Pokalturneringen over Herning (14-1) og Team Århus (8-0).

Det er også blevet til to sejre i Danmarksturneringen, dog den lidt mere spændende af slagsen. Først gik det ud over Fr.havn Blackhawks, der blev besejret med 4-1. Der var aldrig rigtig nogen tvivl om udfaldet af kampen, men AaB'erne var alt for uskarpe, og et nyt spilsystem, som kræver lidt indkøring, gjorde at måltavlen forblev lidt mere tæt end nødvendigt.

 

I lørdags stod pigerne så overfor deres første rigtige test i sæsonen, da guldfavoritterne fra ÅFK ventede. Det var en flok spændte AaB-piger, som trådte på banen overfor et oprustet Århus mandskab, fast besluttet på at kæmpe alt hvad de havde lært. Og det gjorde de... Det blev aldrig nogen rigtig flot spillet kamp, men i modsætning til Blackhawks kampen, stod forsvaret som det skulle, og Århus blev lukket flot ned for, tiltrods for at AaB'erne var presset hårdt i bund til tider. Her skal der selvfølgelig også lyde et stort cadeau til Sara Lund, som stod en stensikker sidste skanse, og diskede op med flere store redninger. Pigerne kæmpede sig til en flot holdsejr på 3-2, og kan lige nu nyde for en stund at ligge 1'er i tabellen.

En godkendt start for damerne, som står med en ny træner, nyt spilsystem og en masse nye idéer. Der er blevet budt velkommen til nye spillere, samt et par af pigerne, som er vendt tilbage fra barsel. Den smalle AaB-trup venter dog med glæde på de sidste to, som stadig nyder deres barsel. 

Nu står det på små tre ugers kamppause inden damerne igen skal møde Blackhawks, som spilles på hjemmebane onsdag d. 21. oktober. 

Se statistik for damerne her: http://www.aabfloorball.dk/index.php/hold/elite-damer/211-damer

Resultat samt kampprogram kan ses her: http://minidraet.dgi.dk/turnering/1629/raekke/21448/pulje/16666