Damerne klar til semifinalen

Sendt til Damer Elite Nyheder

7-3 (3-1, 3-1, 1-1)

Lørdag spillede damerne sig sikkert videre til semifinalen efter sejr over Hvidovre. Hjemmeholdet fra AaB var dog lidt mere overlegen i kampen end cifrene viser, hvilket Hvidovre kan takke en velspillende keeper Anna Bang for. AaB'erne var dog heller ikke så ivrige for at skyde på mål, men ville hellere have den ekstra pasning for meget på. 

 

POINT: Maria Andersen 2+0, Caroline Horsens 2+0, Stinne Jørgensen 1+0, Emma Konnerup 1+0, Agata Plechan 0+3, Carina Vestergaard 0+1 og Eva Knudsen 0+1. Hvidovre blev noteret for et selvmål. Se opdateret statistik her

På lørdag gælder det så semifinalen!! Damerne møder Jægerspris, som vandt damerækken i Øst. Det er ikke umiddelbart et hold man ved så meget om, udover at de rummer et par profiler, som er værd at holde øje med. Blandt andet spillende træner Sandie Bagge, som om nogen har et måløje, der siger spar 2, samt den rutinerede back Tanja Mørup. Sidste sæson mødtes de allerede i kvartfinalen, hvor AaB'erne vandt den serie med en samlet score på 14-7.

Nu gælder det en semifinaleserie, og derfor kan gammel statistik ikke bruges til ret meget. Selvom Jægerspris er højre rangeret, qua de blev 1'er i Øst, er det alligevel AaB'erne, som får skubbet favoritrollen over på deres skulder. En rolle, de forhåbentligt kan klare. 

Mød derfor op i AaB Hallen nu på lørdag kl. 12.15 til en spændende kamp, som også bliver damernes sidste hjemmekamp i sæsonen. Kom og støt dem det første skridt mod en evt. finale, som spilles i Randers d. 4. april.