Damerne tager første sejr i 2015

Sendt til Damer Elite Nyheder

8-5 (3-1, 1-4, 4-0)

Damerne kom godt fra start, da de onsdag aften tog imod Fr.havn Blackhawks. De spillede noget rigtig flot angrebsspil, men forsvarsspillet var stadig lidt rustent. Der stod 2-0 allerede efter to minutters spil, men de kunne ikke rigtig ryste Frederikshavnerne af sig. Hjemmeholdet gik dog til pause med en føring på 3-1, og hvad der skete i den pause ved ingen, AaB'erne kom ud med bly i skoene, og det flotte spil de viste i 1. periode var helt forsvundet. 2. periode blev tabt med hele 1-4, takket være én angrebskæde fra Frederikshavn, som var svære at styre gennem hele kampen. Der blev delt øretæver ud i pausen, og det var et forvandlet AaB-hold, som gik på banen til 3. periode. Der skulle dog gå godt 10 min før der kom hul på bylden, men så blev der også scoret mål på samlebånd.4 afgørende mål for kampen, alle til hjemmeholdets fordel, blev scoret på lidt over fire minutter, og sejren var i hus. 

Alt i alt en kamp, som viste tegn på at det var en slags generalprøve til pokalfinalen på lørdag. Der blev prøvet nogle ting af, og bl.a. blev der rykket godt rundt i kæderne for at finde den rigtige konstellation. Ser man bort fra 2. periode, spillede pigerne en ganske glimrende kamp, og fik bevist at det kan lade sig gøre at komme tilbage igen, selvom man var nede. Endnu en positiv ting var, at der ud af 8 mål var 7 forskellige skytter. Det viser alsidighed, og at der er flere spillere at holde øje med på holdet. 

Kampens spiller blev Stine Moselund.

Point: Stine Moselund 2+0, Eva Knudsen 1+1, Anne B. Larsen 1+1, Emilie Huus 1+0, Maria Andersen 1+0, Carina Vestergaard 1+0, Stinne Jørgensen 1+0 og Anna V. Larsen 0+1. Se opdateret statistik her

Næste kamp for damerne ersom sagt allerede på lørdag, hvor de drager til Brønderslev for spille pokalfinale mod ÅFK. Kampen spilles kl. 16.00, og pigerne håber på at se så mange ansigter som muligt til at heppe dem mod guldet.