Dameholdet i krise??

Sendt til Damer Elite Nyheder

NEJ SELVFØLGELIG ER DE IKKE DET!! 

Men det er et hold, som har været rigtigt hårdt ramt på det sidste. Da sæsonen startede, stod der hele 20 navne på holdlisten, hvilket vist aldrig rigtig er set før. Men det var selvfølgelig også for godt til at være sandt, og der gik ikke længe før de første begyndte at "falde" fra. Michell Jensen var i lykkelige omstændigheder, mens unge Caroline Horsens måtte igennem et par store hofteoperationer - To spillere, som vi håber kommer tilbage for fuld styrke næste sæson. 

 

Agata Plechan smuttede endnu en tur til Bruxelles, denne gang for at lege med de store i Den Olympiske Komite, men håber dog at se hende i den rød/hvide trøje igen meget snart. Kamilla K. Sørensen nåede aldrig rigtig at komme igang, da hun fik en fiber i læggen på hendes polterabend, og senere også kom i lykkelige omstændigheder. Endnu en spiller i lykkelige omstændigheder er Anne Thielecke, der dog længe har spillet med en lille kommende floorballstjerne i maven, har nu måtte krybe til korset, og indse at den ikke gik længere. Line Kongsbak slutter sig studie og flytter ned til kæresten i Herning, og Gabriella Sigaard tager et smut til USA i et ½ år for at dygtiggøre sig på sit studie. 

Puha, man bliver jo helt forpustet af at remse denne liste op. Især da man oven i disse kan finde skader hos Stine Moselund, der fik en slem kraftig forstuvning i foden under ÅFK2 kampen, og først nu er ved at være klar igen. Marie Louise Kristensen var igennem en operation i hånden, og ude i et par uger. Emilie Huus er væk en måned, da hun er i London for at lære at lave drinks til resten af holdet. Derudover kan tilføjes lidt småskavanker hos de resterende spillere.

Alt dette kunne især mærkes i den sidste grundspilskamp, som damerne spillede i lørdags mod Arnes Corner. Dagen inden kamp var holdet pludselig nede på 6 udespillere, og der skulle derfor tænkes hurtigt. Sara Lund blev nemt overtalt til at være udespiller for en kamp, samt Gabriella Sigaard sprang til, selvom hun egentlig havde det ene ben på vej mod USA. Kampen blev derfor gennemført på 8 spillere og Katja Nielsson i mål, som den sikre sidste skanse. Med 3 småsyge piger i truppen kan man ikke være andet end tilfreds med den 7-0 sejr damerne arbejdede sig hjem. 

Kampens spiller blev fuld fortjent Sara Lund, der i sin debut som udespiller, spillede en solid back.

Point: Carina Vestergaard 3+0, Stinne Jørgensen 1+2, Emma Lund Konnerup 1+0, Anne B. Larsen 1+0, Marie Louise Kristensen 0+2, Gabriella Sigaard 0+1 samt et selvmål fra Arnes Corner. Se opdateret statistik her

Næste kamp for damerne er søndag den 21. december, hvor turen går til Herlev og en pokalsemifinale. Til denne kamp skulle alle gerne være fit for fight igen, og holdet skulle kunne stille i stærkeste opstilling - Endelig !

Så krise - Næh nej! Bare et lille bump på vejen.. Med sammenhold, vilje, god humor og kreative løsninger, er det hele stadig gået op i en højere enhed, og dameholdet er gået ud af denne første del af sæsonen med en flot sikker 2. plads i grundspillet.