Viljen til sejr!!

Sendt til Damer Elite Nyheder

Onsdag aften tog damerne imod de forsvarende mestre fra Blackhawks i et vaskeægte lokal- og topopgør. 

Blackhawks er igang med et stort generationsskifte, og var derfor ikke det samme hold, som troppede op som sidste år. Men alligevel et hold man skal holde øje med, da de indeholder en masse rigtig dygtige unge spillere, og så de erfarne Gitte Svendsen og Helle Grønbech til at lede tropperne. 

 

Kampen om 2. pladsen og håneretten var på spil, men under opvarmningen var det dog ikke et AaB-hold, der lignede nogle, der var interesserede i dette. Men en lille opsang inden kampstart var vidst lige det, der skulle til, for det var et helt forvandlet hold, som kom fra land. 

Damerne var effektive, og udnyttede de chancer de fik, og især formåede de at straffe Blackhawks prompte på de fejl de lavede. Alt i alt, var det virkelig en holdindsats af pigerne, som ikke gav modstanderen mange ben at gå på - især i forsvarszonen, hvor der virkelig blev arbejdet hårdt. Også Katja holdte målet rent, og diskede op med flere pragtredninger, især i slutfasen, hvor Blackhawks virkelig lagde hårdt tryk mod AaB-målet - En god måde at fejre sin fødselsdag på.

Kampens spillere blev Katja Nielsson og Anne B. Larsen. 

Point: Maria Andersen 3+0, Carina Vestergaard 3+0, Anne B. Larsen 1+0, Stinne Jørgensen 0+2, Anna V. Larsen 0+1 og Eva Knudsen 0+1.

Se opdateret statistik her

Næste kamp for damerne er på søndag, hvor pigerne drager den lange vej mod Odense.