Dameelite er kommet godt i gang med sæsonen

Sendt til Damer Elite Nyheder

Damerne har lagt fint ud i deres første del af sæsonen, som har givet 3 sejre ud af 4 mulige. Bl.a. med 3 storsejre, der er gået ud over Team Århus (6-0), Herning (12-1) og Esbjerg (14-1). Nederlaget var til DM-favoritterne fra ÅFK, som vandt med 8-5, hvor damerne tabte hele kampen på en meget skidt 2. periode efter at have spillet 2-2 i 1. periode, endte med at lukke 3 mål ind på 2 minutter i 2. periode, og gå til pausen bagud 7-3. Fast besluttet på at rette op på dette, kommer AaB'erne ud med ny energi og får lagt godt pres på hjemmeholdet, hvilket giver en sejr i 3. periode på 1-2.

Alt i alt en godkendt start for damerne, som stort set har spillet på samtlige mand i alle kampe. Starten af sæsonen har dog været lidt hektisk med velkomst til mange nye spillere samtidig med "gamle" spillere, der holder pause grundet operationer, graviditet mm. - så der har ikke været en kamp, hvor man har kunne spille på fuld trup. Stor cadeau til alle de nye piger, som er faldet super hurtigt og nemt ind på holdet, og alle har taget ansvar fra start.

Nu står det på små fire ugers kamppause inden damerne starter op igen med en pokalkvartfinale kamp på hjemmebane mod Team Århus torsdag den 6. november. Det giver mulighed for pigerne at restituere lidt på de få, som har nogle skader de døjer med, samt noget tid til at indøve nyt spilsystem. Og forhåbentligt er pigerne helt fit for fight og køreklar, når de starter op igen efter en lang kamppause. 

Holdet har spillet virkelig flot og klogt angrebsspil, hvilket har resulteret i en foreløbig 2. plads og en målscorer på 37-10. Se foreløbig resultat her: http://resultater.floorball.dk/tms/Turneringer-og-resultater/Pulje-Stilling.aspx?PuljeId=189  

Se statistik for damerne her: http://aabfloorball.dk/index.php/hold/elite-damer/77-traenere