Dameholdet vokser fortsat

Sendt til Damer Elite Nyheder

Flere nye spillere er komme til vores dame elitehold henover sommeren, og dermed forlyder holdlisten nu pt. på hele 20 spillere!! Desværre er det en trup, som desværre allerede inden kort tid vil blive reduceret i antal grundet operationer mv., men bredden vil fortsat være der. 

Det er nogle meget kompetente piger, som er kommet til holdet. Bl.a. kan vi byde velkommen til Maria Andersen, som er flyttet til Aalborg fra Frederikshavn. Maria er en meget løbe- og skudstærk spiller, der med hendes blot 19 år, har et U19-VM samt flere A-landsholdskampe på CV'et. Så det er helt sikkert en spiller som træner Stinne Jørgensen forventer går ind og forstærker den stærke grundstamme, holdet har fået stablet på benene henover de sidste år. 

Derudover kan holdet byde velkommen til fire tidligere ishockey-spillere, der desværre har fået nedlagt deres hold i AaB Ishockey grundet mangel på spillere. Så held i uheld, som man siger, er de budt velkommen med kyshånd på dameholdet. De er lynhurtigt faldet til på holdet, og kommer nemt efter det tekniske og spilmæssige, og er meget ivrige for at lære. Der er kun få udfordringer for dem, måske de største af alt, er det med reglerne, og vende sig til det med, at der er en del, som ikke er tilladt længere.. :-) Så velkommen til Line Kongsbak, Kamilla K. Sørensen, Natalie H. Christensen og Anne B. Larsen..

Pigernes første opgave i AaB Floorball-trøjen er nu på søndag, hvor der er træningskamp mod DM-sølvvinderne fra ÅFK. Måske en svær kamp at starte ud med, men vigtigst af alt, er at få noget erfaring, og sammen med resten af holdet, få noget kamptræning i benene, så holdet er bedre rustet til sæsonstart den 21. september. 

Velkommen til alle nye spillere!!