Ny assistent træner søges til Dame Elite

Sendt til Damer Elite Nyheder

Da den nuværende assistent træner på dameholdet, Mark Reinert har valgt at søge nye udfordringer som assistent træner på Herre Elite, står damerne uden assistent træner til den kommende sæson. Mark har været en stor hjælp for træner Stinne Jørgensen, især under kampe, hvor Stinne har haft større mulighed for at koncentrere sig om sit job som spiller. Mark har fungeret godt i samarbejdet med Stinne, de har været gode til at sparre med hinanden, og det er derfor også et stort tab for dameholdet.

Og derfor er denne stilling nu blevet ledig. Det er en stilling, hvor du får stor mulighed for medindflydelse og ansvar, og du bliver en del af et meget homogent damehold, som er i fortsat udvikling.

 

Går du og tænker, at dette er en stilling, som er noget for dig - evt. går du med et ønske om at videreudvikle dine trænerevner, eller har yderligere spørgsmål til stillingen - så kan du kontakte træner Stinne Jørgensen på tlf. 4128 5220, sportschef Lars Jensen på tlf. 2697 6463 - eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Ligeledes søges der en holdleder til holdet - Et job, som primært består i at sørge for det praktiske vedrørende kamp og holdet. Er dette noget du kunne være interesseret i at være en del af eller har nogle spørgsmål til dette, kontakt da Stinne Jørgensen.

Bestyrelsen