Smalt nederlag i 1. Kvalifikationskamp

Skrevet af admin. Sendt til Nyheder

Kvalifikation til Herre Unihoc-liga - 1. Kamp:

Aarhus FS vs. AaB Floorball 5-3 (2-1, 0-1, 3-1)

 

Det blev til et smalt nederlag på 3-5 ude mod Aarhus FS i lørdags. Kampen var meget lige og bølgede meget frem og tilbage, hvor begge hold i perioder fik sat sig godt fast i angrebszonen. Holdene tillod dog ikke mange chancer, og de fleste mål kom på spilvendinger og boldtab. Kampen var helt lige efter de to første perioder, men i starten af 3. Periode fik Århus scoret tre hurtige mål, som gjorde at stillingen var 5-2 i Århus’ facør. AaB fik dog scoret et meget vigtigt mål til 5-3, som blev kampens resultat.

AaB spillede en fin kamp og der er meget der kan tages med til næste kamp, herunder at man tilspillede sig mange gode chancer. Holdet kan nu bruge den kommende uge, til at få fintunet og justeret enkelte detaljer, således at man er klar til at vinde den afgørende hjemmekamp.

Kvalifikationen bliver afgjort på lørdag kl. 11.00, hvor AaB på egen bane skal vinde med to overskydende mål for at tvinge kampen ud i forlænget spilletid. Vinder AaB med tre mål eller mere går AaB videre. Alt andet vil betyde at Århus vinder og spiller sig i ligaen.

Kampen starter kl. 11.00 og der er gratis entré.