Kvalifikationskampe om at blive i ligaen

Skrevet af admin. Sendt til Nyheder

AaB Floorball’s bedste herrehold har haft en turbulent og meget svært sæson i Unihoc-ligaen i 2016/17.

Holdet var ved sæsonstart spået til at kæmpe i den nederste ende af ligaen, da stammen på holdet var nogle få rutinerede spillere samt mange uprøvede unge talenter.

Men i løbet af efteråret skiftede flere af de rutinerede spillere - af forskellige årsager - til andre klubber. Derfor har holdet i det meste af grundspillet haft det meget svært, blandt andet pga. En smal trup der har gjort holdet sårbare overfor skader.

Grundspillet endte med en sidsteplads, hvor det blev til en enkelt sejr over Sunds. En fantastisk flot sejr der kom på hjemmebane i efteråret, hvor holdet viste det potentiale det besidder. 

AaB har siden afslutningen på grundspillet brugt tiden på at fintune taktikken, samt at få bugt med skader og småskavanker.

Sidstepladsen betyder, at holdet skal spille 2 kvalifikationskampe mod Århus FK (vinder af 2. Division Midt). Der spilles ude og hjemme, hvilket betyder, at det er den samlede målscore over de to kampe, der er afgørende. Står holdene helt lige efter de to ordinære kampe, går den sidste kamp i sudden victory og evt. straffeslag. Første kamp kan ende uafgjort – og der spilles ikke med reglen om udebanemål. De to hold, der sammenlagt vinder deres serier, spiller Unihoc Floorball Liga 2017/18.

Kampprogrammet er som følger:

  • Lø, 8/4 12:15 ÅFK – AaB Floorball (TST Aktiv Center)
  • Lø, 15/4 11:00 AaB Floorball – ÅFK (AaB Hallen)


Skader eller ej...

Smal trup eller ej...

Holdet er klar til at give alt hvad de har for at bevare en plads i ligaen!