Erfaren forstærkning til herreholdet

Sendt til Herrer Elite Nyheder

Endnu en forstærkning med landsholdspiller på sit CV til AaB floorballs elitehold

AaB Floorball har fået endnu en spændende tilgang til klubbens elitehold. Den tidligere landsholdspillere Allan Jensen har valgt at genoptage sin aktive karriere i den kommende sæson. AaB Floorball er i gang med et spændende generationsskifte og har en ung og meget talentfuld trup. En erfaren spiller af Allans kaliber vil give en stor støtte og erfaring til holdet.

 

Det er en glad cheftræner Jens Hagbarth, der nu får endnu en forstærkning til sin trup. ”Allan vil med sin store rutine blive en værdifuld spiller, der kan støtte og vejlede vores mange unge talenter. For Allan vil dette også være en kærkommen mulighed for at komme sig oven på skuffelsen i Hot Shots. AaB Floorball er glade for, at Allan valgte at kommer hjem igen”. Siger cheftræner Jens Hagbarth og byder Allan velkommen.

Allan Jensen udtaler ”Valget om at vende retur til AaB var et let valg for mig, jeg kender klubben ud og ind og kender alle omkring den, den har givet mig rigtig mange gode oplevelser. Ydermere er det et spændende projekt, som AaB har gang i med mange unge talenter, kombineret med rutinerede dygtige spillere. Jeg ser frem til at blive en del af truppen, hvor jeg 100% kan koncentrere mig om at spille selv, forhåbentlig kan jeg bidrage med en masse rutine og hjælpe holdet yderligere på vej i deres ambitiøse planer”.

Allan Jensen tiltræder den 16/7 på en 2 årig aftale med AaB og vil spille med trøje nummer 23.