Forstærkning til herrerelite

Sendt til Herrer Elite Nyheder

AaB Floorball har fået tilgang af de to talentfulde U19-landsholdspillere; Anders Bering og Andreas Nygaard fra Frederikshavn Blackhawks til den kommende sæson. AaB Floorball er i gang med et spændende generationsskifte og har en ung og meget talentfuld trup. Anders og Andreas passer perfekt ind i dette koncept. 

 

Det er en glad cheftræner Jens Hagbarth, der henter disse to talenter. ”Flere eliteklubber har været på jagt efter Anders og Andreas. AaB floorball er derfor meget stolte af, at de traf det, for dem, helt rigtige valg, og vi glæder os til samarbejdet. Anders og Andreas vil kunne udvikle sig meget sammen med de mange andre unge talenter vi har i klubben”. Siger cheftræner Jens Hagbarth.

Jeg vil gerne prøve noget nyt, og er derfor utrolig glad for at komme til AaB og spille. Jeg tror holdet og trænerteamet vil kunne give mig den personlige udvikling jeg har brug for. Jeg forventer, at få et godt netværk, gode kammerater og ikke mindst opnå gode floorballresultater. Mit mål er at spille på ligaholdet, og jeg glæder mig også til at spille med U19 & 21. Jeg forventer vi får et godt team, og forventer at kunne udvikle både min teknik og fysik i den kommende sæson, så jeg bliver udtaget til det kommende B VM med U19 landsholdet. Jeg kender en del af spillerne og ser frem til at blive en del af truppen”. Siger Anders Bering om sit skifte.

Jeg er en meget seriøs spiller, som gerne vil yde 100% til hver træning og kamp. Jeg har mange ambitioner til mig selv nu jeg er skiftet til AaB. Den største ambition jeg har, er at blive en fast del af herreligaholdet, og jeg glæder mig også til at spille med U19 & 21. Jeg har valgt AaB fordi jeg følte at min udvikling som spiller gik i stå i min tidligere klub. I forhold til det kommende B-VM følte jeg, at vil jeg noget med min udvikling, er det AaB, som er det rette valg. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og vise hvad jeg kan”, siger Andreas Nygaard om sit skifte.

Andreas Nygaard vil spille med trøje nummer 15 og Anders Bering vil spille med trøje nummer 19.