Trænerrokade I AaB Floorball – Herre 1

Skrevet af Super User. Sendt til Herrer Elite Nyheder

Cheftræner Anders Bech Jensen har efter eget ønske valgt at fratræde sin stilling, som Cheftræner for AaB Floorballs Ligamandskab. Anders overtog holdet sammen med Thomas Bouchara og Steffen Jensen Ultimo Juli i år. Det blev altså Ca. 6 mdr. med den tidligere formand ved roret. Matchcoach Jens Hagbarth overtager Cheftræneransvaret Sæsonen ud.

Klubben meddeler at der ingen dramatik er ved Anders fratrædelse og at det har siden starten af sæsonen været kendt for Trænerne og Bestyrelsen at der kun var tale om en løsning til Nytår eller måske Sæsonen ud – alt efter om afløseren var kørt i stilling i tide til et nytårs ”vagtskifte”.

Anders Bech udtaler selv; ” I sommers stod AaB Floorball i en rigtig skidt situation. Ikke nok med at trænerne havde hoppet fra sent i forberedelserne, men man havde mistet 7 af sidste sæsons 10 startere. Der var generelt uro i truppen og ingen vidste hvad der skulle ske – Brønderslev havde haft fat i størstedelen af spillerne og det truede AaB Floorballs Herre Liga eksistens. Thomas og Steffen spurgte mig om jeg havde et bud på en træner, som kunne træde til. Jeg gav først mine bud, men de var ikke tilgængelige. Derefter kom vi i fællesskab frem til at vi kunne - med hvert vores ansvarsområde – få bragt ro og orden ind i truppen igen. Vi gik i gang og det fungerede rigtigt godt – over al forventning faktisk.”

”Vi fik bevist overfor os selv og omverdenen at vi kunne være med mod selv de bedste. Vi kom med de midler vi havde til rådighed og overraskede selv de mest optimistiske kritikere. Jeg selv var også voldsomt motiveret samt havde en brændende ild i min trænermave og var meget passioneret omkring mine ansvarsopgaver – Ja de fleste der har oplevet mig stå på sidelinjen har set en træner der lever sig meget ind i kampene og kæmper side om side med spillerne. Men, for 1½ måned siden døde min bedste ven og den ild, som skulle inspirere og indpiske mine spillere frem i hver træning og kamp – døde lige så stille ud. Det stod hurtigt klart for mig at jeg ikke kunne bidrage med det samme, som i sæsonstarten og jagten gik ind på at køre en afløser ind.” 

”I AaB er der mange gode trænerkapaciteter, men de fleste er stadig aktive og vil i de kommende år også forhåbentlig være spillerprofiler i AaB Floorball, så det var vigtigt at få én kørt i stilling, som ikke havde vigtige opgaver på banen eller allerede havde en trænergerning på U-hold. Folk som har set vores seneste kampe har nok bemærket at jeg har trådt i baggrunden og har skubbet Jens Hagbarth frem. Så man skal ikke være et geni for at se hvordan udfaldet har skulle være. Trænerteamet har selv valgt Jens, da han har nogle kompetencer, som er meget anderledes end mine egne og dem som Thomas og Steffen har. Naturligvis er der nogle der overlapper, men det er en ny og anderledes trænerstil – Og jeg er sikker på at det vil give AaB Floorballs Ligahold et skub i en retning, hvor der bliver lagt nogle flere lag på det fundament jeg/vi har skabt allerede. Der er et stort potentiale i det materiale, som Jens overtager – Det er kun et spørgsmål om tid/kampe før det bliver indfriet til fulde”

AaB Floorball takker Anders for at træde til med kort varsel og det store stykke arbejde der er lagt i at få re-organiseret holdet.

Spørgsmål vedr. ovennævnte kan rettes til Anders selv på e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.