Optakt til kvartfinalerne mod Brønderselv

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Herrer Elite Nyheder

Grundspillet er overstået for AaB´s herrehold og nu venter slutspillet.

Slutspil er en fuldstændig anden turnering, og set udefra ligner det at vi hurtigt bliver færdige. Men internt ved vi at vi har haft et forrygende 2016. Nogle ting er vi blevet bedre på, andre ting har vi skrællet fra, da modstanderen stod klar. Vi møder det stærkeste hold i hele ligaen, Brønderslev Hotshots. Nogen ville kalde det en udfordring ud over det usædvanlige, eller ligefrem en uoverkommelig opgave. Men som sportsmand handler det om at være klar til og ønske sig at møde de bedste hele tiden. Nu er det op til spillerne at bevise at de skal være med i AaB anno 2016/2017 udgaven også.

Det er to hold der kender hinanden som deres egen bukselomme, og dermed er ingen undskyldninger for ikke at være klar og forberedt. Der er altid svagheder på et hold, nogen har mange, andre har ganske få. Vores opgave som trænere og ledere er at finde dem og det mener vi at havde gjort i forhold til sidste møde, som var en ganske tæt affære. Kampen blev afgjort på uheldig vis i straffeboksen og det skal vi frem for alt undgå igen.

Selvom vi er et voldsomt undertippet hold, så er det ikke givet vi lykkes med at straffe dem hver gang en mulighed opstår. Men vi vil gøre vores ypperste for at få spillerne i det rette mental leje, så vi ikke bliver alt for blottede bagud. Chancerne kommer frem af banen, det ved vi. Så det kan sagtens gå hen og blive en meget taktisk og lidt kedeligt sag til tider… men modsat kan det også blive et rent målshow. Det er det herlige ved slutspilskampe, hvad som helst kan ske.

Vi har set stærke ud på træningerne og humøret er der. Man kan mærke at slutspillet starter meget snart. Vi bruger resten af ugen til at få finpudset tingene og få de sidste detaljer på plads.

Vi skal nok være klar til weekendens dobbelt kampe. Vi ser frem til at spille foran et talstærkt, veloplagt floorball publikum i Brønderslev kl 15:00, Lørdag og Søndag i denne Weekend.

Kom og bak os op!

Sportslig hilsen fra Trænerteamet