Mandfolke indsats gav sejr til Herre elite

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Herrer Elite Nyheder

"The measure of who we are is what we do with what we have"  - er et citat af den legendariske football træner, Vince Lombardi. Hvis han havde set AaB floorballs herrehold, vinde en overraskende sejr på udebane mod Hvidovre, ville han have nikket anerkendene.

Med lige nøjagtigt nok spillere til to kæder, og med en skade tidligt i kampen, gennemførte AaB´erne kampen med 9 udespillere. Daniel Persson formåede at få de 9 spillere + keepere til at udnytte deres potentiale fuldt ud og gjorde netop alt hvad de kunne, med de midler de havde til rådighed. Det var nok til at tage alle 3 point med hjem fra Hvidovre.

 

AaB´erne spillede en solid kamp, med en fremragende defensiv. Kloge opspil hvor man i næsten alle angreb ruller 20-30 sekunder af uret på backerne.  Angriberne var først på boldene i hjørnerne og turde holde på bolden og trække de frislag der var nødvendige.

Mod et Hvidovre hold med flere kendte profiler, blev de dog alle overskygget af en piv-farlig Rasmus Overgaard. Han viste i kampen hvorfor han er inde i landsholdsvarmen og bliver den afgørende faktor i dagens kamp. Unge Overgaard afgør faktisk kampen to gange. Først ved at sætte det afgørende mål til 4-5, med 1½ minut igen, og derefter ved at tage en helt fantastisk udvisning 2 sekunder før tid. Han kaster sig fuldstændigt vanvittigt ned i et slagskud og indkassere fortjent en 2 min udvisning for liggende spil. Den udvisning bør vist ikke tælle i bødekassen.

Det er aldrig nogen skam at tabe til et bedre hold, men det er satme sjovt at slå et. Med sådan en mandfolkepræstation bliver det spændende at følge de næste kampe.

Tillykke til herreholdet med sæsonens første udebanesejr!

Overgaard 3+1

Jesper Schmidt 1+1

Knøsen 1+0

Emborg 0+1

Jan       0+1