Første 3 vigtige point til Herre elite

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Herrer Elite Nyheder

Søndag eftermiddag tog AaB´s unge elitetrup mod Vanløses ditto, i et særdeles vigtigt opgør. Der var ikke kun 3 point på spil, men også en høj grad af bevidsthed om at Vanløse er et af de hold man skal kæmpe mod om en plads i slutspillet.

Vigtigheden af kampen kunne nu ikke ses på AaB holdet fra start. De kom ud til første periode som lyn og torden, og var efter 15 min foran med 4-1. Derefter var det som om at det gik op for drengene at de rent faktisk stod til at vinde kampen, og det gav sig udslag i initiativet langsomt sivede ud og det virkede til at hver især forventede at holdkammeraterne tog ansvaret for tingene. Det resulterede i Vanløse kom til fadet, og anden periode var knap 9 min gammel da stillingen var 4-4.

Med en god opsang fra bænken, og en rigtig flot moral i den unge trup, blev der strammet op og AaB kunne gå til pausen inden 3 periode med en 5-4 føring.

3 periode blev præcis det man kunne forvente, en tæt nervøs forestilling, hvor kampen skulle blive afgjort af hvilket hold der straffede modstanderens fejl. Manglen på rutine hos begge mandskaber, gav sig udslag i driblinger på kritiske tidspunkter og boldtab i egen zone. Her var AaB mest kyniske og direkte i spillet og vandt også fortjent 9-5, selvom man sidder med fornemmelsen af det også kunne være gået den anden vej.

Samlet set var det en meget underholdende kamp for tilskuerne på Hornevej, og glæden over den vigtige sejr var til at tage og føle på. Hvad der mangler i rutine, haves til gengæld så rigeligt i entusiasme og holdånd. Publikum kunne se en storspillende Mike i målet, og der var masser af tekniske lækkerier, blandt andet Knøsens solotur. Men især vores unge Tjekke, Jan Krejcicek´s flotte mål til 5-4 var en perle. Unge Overgaard varmer bolden foran eget mål, og smækker en stenhård aflevering lige på bladet af Jan, som med den største selvfølgelighed styrer bolden helt op under overliggeren. Simpelt, effektivt og meget svært at udføre.

Næste kamp er Benløse hvor holdet skal nogle gear op i tanke og handling, men helt sikkert også er sultne efter flere point og klar til opgaven!

Sportslige hilsner fra Daniel og Bo