NY MÅLMAND TIL ELITE HERRE

Skrevet af Søren Møller. Sendt til Herrer Elite Nyheder

AaB styrkes med talentfuld U19 landsholdspiller til Herre Eliten

AaB Floorball har fået endnu en fantastisk tilgang til klubbens elitehold. Den danske u19 landsholdspiller Jonas Juul Jensen har valgt at tage til AaB.  Jonas Juul Jensen havde mandag en prøvetræning i klubben, hvor han fik set truppen og folkene bag an, og har siden meldt sig klar for AaB til denne sæson.

 

Det er en glad cheftræner Jens Hagbarth, der nu får endnu en forstærkning til sin trup: "Jonas er en utrolig talentfuld keeper, som besidder en masse gode kompetencer, han er lynhurtig i målet og har en koldblodighed, der gør at han bliver en modbydelig keeper for vores modstandere.  At en så talentfuld keeper som Jonas kontakter os, for at høre om han vil kunne komme til AaB, ja det er vi kun stolte af som klub, men samtidig også et klap på skulderen for, at vi gør en masse ting rigtigt i AaB lige nu. Og vi er rigtig glade for at få ham ind i truppen, så har vi nemlig vores målmandsteam på plads. AaB Floorball er glade for, at Jonas valgt at komme til AaB og vi glæder os til at se ham i AaB trøjen", siger cheftræner Jens Hagbarth og byder Jonas velkommen.

”Jeg følte jeg var gået lidt i stå og har derfor søgt efter en klub, hvor jeg kan udvikle mig personligt. Jeg tror at dette vil ske i AaB. Jeg glæder mig til at spille U19 og U21, men forventer også at få spilletid på Eliten, jeg vil i hvert fald gøre mit for at tage pladsen. Gennem min personlige udvikling, vil jeg kæmpe for at få en plads i den kommende U19 VM-trup.

Jeg tror virkelig på det koncept som man har i AaB, hvor man satser på de unge spillere og udvikler hver enkelt spiller individuelt. Jeg glæder mig til at komme i gang med den nye sæson og lære alle mine nye holdkammerater at kende, og ikke mindst skabe resultater for min nye klub AaB.” udtaler Jonas Juul Jensen om sit nye skifte.

Vi byder Jonas Juul Jensen velkommen og Jonas vil spille med trøje nummer 39.