U9 stævne med stor succes

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

Søndag den 28/1 deltog AaB´s  U9 hold i et stævne i Frederikshavn. 6 udespillere, og en målmand med benet i gips, virker måske ikke som opskriften på et slagkraftigt hold. Men når det handler om de seje spillere fra U7/9 holdet, er det netop lige hvad de er.. slagkraftige, viljestærke og pissedygtige floorball spillere.

Det beviste de til fulde til stævnet, hvor de gik ubesejret gennem alle 3 kampe, med en vanvittig målscore på 22-3. Når kampenes varighed er 2x12 minutter, sætter det resultaterne i perspektiv.

Men en ting er resultaterne, og noget helt andet er måden de blev leveret på. De her drenge som er mellem 6 og 9 år, magtede at følge det taktiske oplæg. De falder lynhurtigt tilbage til deres opstilling når modstanderen har bolden, de blokker skud, kæmper for hver en bold, spiller bande ud når de er presset.. og så har de en lækker omgang med bolden i angreb, hvor der bliver spillet dybt på wingerne og smidt foran mål til centeren.

At Malthe i målet spillede med benet i gips, og holdet var enige om at stå samme og rydde op foran ham, siger noget om det sammenhold de her drenge har.

Tak for spillet drenge, det er en fornøjelse at få lov at være på hold med jer.