AaB 3 leverer varen!

Skrevet af Peter Houkjær. Sendt til Nyheder

Det har indtil videre været en god sæson for AaB Floorball’s herre3, som spiller i 2. division. Med tre kampe tilbage, ligger holdet på en 2. plads, og ligger meget lunt i forhold til at forblive på pladsen. Der er desværre for langt op til 1. pladsen, som indtages af Blackhawks 4, da begge indbyrdes kampe mod dem er endt med knebne nederlag.

Herre3 består af en god blanding af unge og gamle, øvede og nybegyndere. Men trods denne lidt uhomogene blanding har holdet rykket sig meget i løbet af sæsonen. Der hersker ingen tvivl om, at alle spillere på holdet har udviklet sig i en positiv retning – både teknisk og taktisk. Det skyldes blandt andet, at holdet får god træningsmodstand mod de unge fyre fra 1. division.

På det seneste er holdet blevet ramt af en del skader, sjovt nok er det især den ældre generation der døjer med nogle skavanker!

Men udover dette, så er holdet klar til de sidste kampe og går efter nogle gode resultater og godt spil i de sidste kampe. Næste kamp er onsdag den 17/2, hjemme mod Hjørring. Kampstart kl. 20.00

Se spillerstatistik for holdet her: http://aabfloorball.dk/index.php/hold/herre3