Herre elite ude af pokalturneringen

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

Årets første store opgave for AaB´s herre elite hold, var anden runde af pokalturneringen, hvor modstanderen var sidste sæsons sølvvindere fra Brønderslev Hotshots.

Det lignede på forhånd en svær opgave, og blev da også til den kamp man med rette kunne forvente. Det unge AaB hold i defensiven, på lur efter at vende spillet hurtigt og udnytte de kontra chancer der kommer i en kamp.

Som kampen udviklede sig var det dog tydeligt at rutinen og den store fysiske forskel ville gøre udslaget. AaB var fornuftigt med i første periode som endte 1-0 til Hotshots. I anden periode straffede værterne selv små fejl ganske effektivt, og selvom AaB kom på 3-1, var det svært at skabe nok offensivt til at kunne true Hotshots.

 

Der var debut i den bedste række til flere af de unge AaB spillere, samt træner Daniel Persson, som kunne tage mange positive ting med fra kampen, nederlaget til trods.

Det var et godt kæmpende AaB hold, som bestemt kunne være indsatsen og indstillingen værd. Der skal arbejdes videre med at køre spilkoncepterne ind, samtidig med hver eneste kamp giver plusser i rutinebogen hos de unge mennesker.

Den næste tid bliver vigtig på træningsbanen, med det vigtigste svar fra pokalkampen, in mente:

Der er masser af potentiale, muligheder og fremtid i det her AaB hold!!

Næste opgave er en træningskamp mod svenske Vara IBK, Fredag kl. 19:00 på Hornevej.