Et skuffende final 4 for U21

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

Som det kan ses i optakten til U21 holdets final 4, var forventningerne store. Ganske godt begrundet når man kigger truppen igennem. Der er rigtigt mange dygtige og erfarne spillere iblandt.

Desværre blev forventningens glæde den suverænt største. Holdet tabte begge sine kampe og endte sidst. Det kan ikke tilskrives sort uheld eller små marginaler. Indsatsen var ganske enkelt ikke god nok.

Når der scores 20 mål i mod et hold på to kampe, og målmanden alligevel kommer på all-start holdet (og fortjent tillykke med det) fortæller det en historie om spillet uden bold. Der blev markeret alt for løst og man tillod modstanderen masser af plads, farlige skud, og tværpasninger i slottet.

Især starten på kampene var en katastrofe, og lige lidt hjalp det at der kom lidt desperation frem mod slutningen. Der var toget for længst kørt.

Uden på nogen måde at tage noget fra modstanderne, så er moralen i det her klar.

Man kan være nok så talentfuldt som hold, men hvis man ikke er klar til kamp og hvis man ikke er villig til at gå det ekstra skridt og gøre den ekstra indsats, ja så vinder man ingenting i afgørende kampe.

Der er masser af potentiale i spillerne, men de skal finde sammen og skabe en identitet som hold, før de bliver belønnet for alvor.

Final 4´s bedste spiller:

Ungdoms spillerne fra Bornholm, som tog den vildt lange tur for at stille op til læstelige klø mod stærke svenske modstandere i to optaktskampe til final 4. De udviste en glæde ved spillet, som ikke lod sig slukke af de håbløse odds på banen. De forsatte med at spille bold i gangen efter kampene og var benovet over at komme i kontakt med de meget ældre U21 spillere. Tanken om at det i virkeligheden var Bornholms unge spillere der burde være forbillede for AaB´erne ligger lige til højrebenet.

Nu er der sommerferie for spillerne, og så er det tilbage til tegnebrættet. Det her har i potentiale til at gøre meget bedre, ingen tvivl om det.