U7 til landstævne

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

Et ungt, urutineret og næsten nyt U7 hold deltager i denne weekend, i det store landsstævne i Frederikshavn. Denne begivenhed er nærmest en institution i dansk floorball og for mange helt unge spillere afsættet til at blive bidt af sporten.

Indtrykket af de massivt mange floorball spillere, dommernes fløjter og lyden af masser af kampe på en gang, kan virke som et nærmest uoverskueligt kaos for helt nye spillere.

Men vores 5 drenge indtog scenen i Arena Nord, som om de aldrig havde lavet andet. Forventningens glæde var enorm og den blev indfriet til fulde. Det er umuligt at beskrive de mange kampe, men den første var ganske dækkende. Fuld fart på fra start, mod et Blackhawks pige hold, som var spillet langt bedre sammen. Drengene kom da også bagud og var det stort set hele kampen. Men de gav aldrig op, kæmpede forbilledligt og hjalp hinanden fra start til slut. Det blev belønnet med en udligning 20 sekunder før tid og det første point var i hus.

Landsstævnet spilles både Lørdag og Søndag og når weekenden er omme, vil det være nogle trætte og glade drenge forældrene kan putte under dynen Søndag aften.

 

Malte W, Malthe, Patrick, Viktor, Tristan, Tobias, Rasmus O