Kvartfinalen blev endestationen for herrerne

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

Kvartfinalen blev endestationen for herrerne

Kamp 4 i kvartfinale serien mod Hvidovre, blev endestationen for AaB floorballs herre hold.

Starten på kampen var skidt, og der manglede den desperation og tænding, som var udslags givende i kamp 3. Bagud med 0-2 efter få minutter, gjorde det til en kamp, hvor AaB måtte jage og tage chancer fra start til slut. Til trods for AaB´erne tog sig gevaldigt sammen og leverede en god fight, blev det en af de kampe, hvor man kom tæt på, og så var det alligevel for lidt.

 

AaB pressede på midt i kampen, hvor stillingen var 2-3, men i stedet for en udligning, udnyttede Hvidovre en fejl i forsvaret og gjorde det til 2-4. Der var nogle få sekvenser som denne i kampen hvor koncentrationen svigtede, og det straffes lynhurtigt i slutspils kampe.

AaB havde meget af spillet i løbet af kampen, men var uskarpe i afgørende situationer. Hvidovre derimod kendte deres besøgstid, og deres keeper havde nogle super redninger, på vigtige tidspunkter i kampen.

Kampen endte 3-7 til Hvidovre og som tingene udviklede sig var det egentligt meget retvisende.

Desperation og tænding er desværre ikke noget man kan få recept, og heller ikke noget en træner eller spiller kan finde frem på kommando. Det skal komme indefra, og derfor er der kun at ønske Hvidovre held og lykke videre i slutspillet.