Solid slutspils sejr til Herrene

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

Bagud 2-0 i kampe, i en bedst af 5 serie, ser på papiret rigtigt svært ud. Men kigger man lidt på forløbet i de to første kampe mod Hvidovre, og med AaB´s notoriske evne til at komme tilbage, danner der sig et lidt andet mere optimistisk billede. Troen på at det kan lade sig gøre, var tydelig allerede under opvarmningen. Der var masser af lyd og tænding på, som også bar over i kampen.

1 periode var kun et par minutter gammel, da Bols runder Hvidovre forsvaret, hjuler bagom målet og scorer til 1-0 på en flabet wrap-around. Det blev også 2-0, hvor Stev bagfra Hvidovre målet, fodrer Knøsen der smækker bolden i nettet. AaB virker skarpest og kommer da også foran 3-0 ved Stev, assisteret af Lykke. I en periode hvor AaB sidder på det meste, lykkes det alligevel Hvidovre at komme stærkt tilbage i kampen. 3-1 Hedorf og 3-2 sat ind af den tidligere AaB´er Tobias Jørgensen. Kort før periodens slutning timer Lykke en lang pasning til Rasmus Rasmussen, der styrer bolden ind til 4-2.

I 2 periode sidder Hvidovre på meget af spillet, de presser højt og har bolden mest. Men AaB´erne holder sig til gameplanen og står rigtigt stærkt defensivt. Der bliver kæmpet om hver eneste bold og kvadratmeter på banen. Masser af fight og ikke meget poleret spil.  Rasmus Rasmussen gør det til 5-2, på et velplaceret skud, som keeperen aldrig ser, assisteret af Stev.

I 3 periode har AaB meget godt styr på kampen, selvom Hvidovre stadig presser på. Med 6 minutter igen reducere gæsterne til 5-3 og bringer spændingen tilbage. AaB holder hovedet koldt og slår til på kontra, en modbydelig aflevering fra Ras Ras, som Stev med usvigelig sikkerhed omsætter til kampens slutresultat 6-3.

Et tændt og godt fightende AaB hold, med anfører Mads Thomsen pivskarp i forsvaret, og en velspillende keeper Alex Dalgaard Jensen, bringer sig på 1-2 i serien.

Dejligt stemning i AaB hallen i dag, mon ikke de fleste vender tilbage Søndag kl. 15, hvor der fløjtes op til næste akt i dramaet.