I Sverige går det godt

Sendt til Nyheder

Mens vi andre julehygger og stresser over julegaveræset, så kæmper herrelandsholdet for Danmark til VM i Gøteborg - Og indtil videre er det gået rigtig godt. Herrerne har spillet sig videre til play-off kampene efter 3 sikre sejr over hhv. Canada (7-2), Rusland (5-1) og Australien (9-5). Play-off kampene starter for Danmarks vedkommende allerede imorgen, hvor de render ind i ærkerivalerne fra Tyskland. Kampen spilles kl. 20.00, og hvis herrerne vinder, står den på kvartfinale mod Tjekkiet. Se kampen mod Tyskland imorgen her.

 

I Gøteborg har vi naturligvis også et par AaB'ere i aktion. For Steffen Jensen har det indtil nu betydet fuld spilletid, bortset for kampen idag mod Australien, hvor vi går ud fra at han blev sparet, da han var den eneste dansker, som ikke kom på banen, Han har gjort en god arbejdssom figur, og har lavet 2 mål og en assist i de første to kampe. 

Her ses Steffen efter en scoring mod Canada

Rainer Komi spiller for Estland, som ligeledes er videre til play-off kampene, hvor de i deres næste kamp møder Slovakiet. Det har indtil nu stået på lidt begrænset spilletid, men fik idag lov til at ligge sig ud mod de dygtige Tjekker.  Vinder Esterne deres play-off kamp, skal de møde storfavoritterne fra Sverige i kvartfinalen.

Komi i kamp mod Tjekkiet

Håber så mange som muligt af jer, har mulighed for at se nogle af disse VM kampe. Det er floorball på aller højeste niveau, og har indtil nu budt på nogle helt fantastike kampe. Alle kampene kan streames her

Fortsat god spillelyst og held og lykke til Stev og Komi!!