Flere AaB'ere i landsholdsaktion i weekenden

Sendt til Nyheder

Mens de fleste andre i klubben nød en friweekend fra floorball, var der flere spillere fra AaB, som ikke holdt pause. Weekenden stod nemlig på International Weekend, og AaB havde flere spillere afsted i aktion for diverse landshold.

Steffen Jensen var afsted med A-landsholdet til 4-nationers turnering i Letland, som desværre bød på 3 tætte nederlag. Denne turnering var sidste forberedelse til VM, som spilles i december måned, hvor den endelige trup dertil vil blive udtaget i løbet af november måned.

 

Også U19-landsholdet var i aktion i weekenden, hvor de havde samling i Kolding. I februar måned deltager drengene i Polish Cup, som er en af de sidste forberedelser for dem inden B-VM i maj. Her var der deltagelse fra følgende spillere fra AaB: Rasmus Overgaard, Adam Haydon, Andreas Nygaard, Jonas Juul Jensen og Anders Bering. Derudover er Jens Hagbarth en del af trænerteamet.

Sidst men ikke mindst kom Damelandsholdet også langt om længe i gang efter en lidt turbulent tid. Dette foregik også i Kolding på en samling fra fredag til søndag, som er første startskud på forberedelsen for dem frem mod VM-kval i Letland til februar. Damerne har ikke lang tid at køre på inden det gælder, og derfor mødes de også allerede i december igen. Her havde vi følgene spillere afsted: Eva Knudsen, Carina Vestergaard, Stine Moselund og Katja Nielsson. Også Maria Andersen var udtaget, men var desværre forhindret i at deltage ved denne samling. Stinne Jørgensen var også at finde i Kolding, men det var i en helt ny rolle som træner. Hun er selv stoppet som spiller på landsholdet, og da muligheden bød sig for stadig at være en del af teamet, takkede hun ja med det samme.

Dejligt med så mange spillere afsted, det er godt og sundt tegn for, at vi i AaB gør noget rigtigt!!

Fortsæt det gode arbejde..