Herre2 i gang med sæsonen

Skrevet af Peter Houkjær. Sendt til Nyheder

Herre2 har haft en blandet sæsonstart med mandefald, to sejre og to nederlag. 

Op til sæsonen var der ellers lagt op til, at 12-14 mand ville være klar til at trække i den meget lille herre2-trøje og forsøge at spille en god sæson i 2. division NordVest. Men skader og manglende lyst hos en håndfuld spillere har barberet truppen ind til det absolut minimale. Således har holdet to gange stiillet op med kun 7 markspillere.

I sæsonens første kamp blev det til en flot sejr over Hjørring på 6-3 i en kamp hvor AaB sad fint på spillet og fik lukket godt af i defensiven. 

Herefter stod den på udekamp mod de mange unge og løbevillige knægte fra Svenstrup. I denne kamp var AaB kun 7 markspillere, men alligevel stod der 1-2 til AaB efter 2. periode. Men herefter var det tydeligt at kræfterne slap op, og de de mange unge spillere fra Svenstrup løb AaB over ende i 3.  periode og kampen endte med et nederlag på 5-2.

Sæsonens tredje kamp var ude mod de erfarne og skrappe frederikshavnere fra Blackhaws. De mange tidligere liga- og landsholdspillere viste ingen nåde. Skal vi ikke bare sige, at AaB IKKE vandt kampen...

Så langt så godt. I sæsonens fjerde kamp vandt AaB en hektisk kamp hjemme mod Jerup med 8-6. AaB viste undervejs fint spil og masser af effektivitet og førte således 8-2 inden 3. periode. Men et af historiens største blackouts resulterede i, at Jerup kom på 8-7 inden AaB lukkede kampen til 9-7.

Holdet har pt. et par ugers kamppause og allerede nu er flere af de skadede spillere ved at være klar igen. Holdet ser derfor styrket ud til de kommende kampe. Der vil komme en status igen på den anden side af nytåret. 

Statistik kan ses her