Herre 3 slår flyers i lokalopgør.

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

Søndag kl. 17 på Hornevej var banen kridtet op til et vaskeægte lokalopgør. AaB´s herre 3 mødte Flyers 1 i en kamp om æren og håneretten i lokalområdet. Som altid blev det en underholdende og til tider dramatisk dyst med masser af kampe i kampen.

AaB 3 består af diverse unge spillere fra U17 og opefter. Man ved aldrig på forhånd hvem der spiller og derfor kan det være ganske svært at lave faste kæder og de taktiske oplæg bliver lavet på dagen. I dag var der præcis to kæder og en målmand, omend de fleste så lidt slidte ud. Mange af dem havde nemlig en 12 timers tur fra Sunds i benene fra Lørdag, med både U17 og 19 kampe.

 

Det var også til at se i første periode, hvor det blev lidt for stillestående og det meste foregik på Flyers præmisser. Men det er friske unge mennesker og da de blev varme og satte tempoet i vejret, kunne flyers holdet ganske enkelt ikke følge med.

2 og 3 periode blev afviklet med AaB´erne i klart mest boldbesiddelse og med god kontrol over kampen. Flyers chancer var for det meste på kontra og slutresultatet 4-1 til AaB var ganske sigende for kampen.

Mod slutningen af kampen blev frustrationerne tydelige hos gæsterne og det kostede et par udvisninger. Det kulminerende med et rødt kort til flyers for et dumt angreb på AaB´s målmand i en situation hvor han havde fuld kontrol over bolden. En AaB spiller røg med ud for at forsvare sin målmand, hvilket ikke gav en skideballe, men et klap på skulderen efter kampen.

Kampen blev fint afviklet af dagens dommerpar, og Danmarks vel nok smukkeste sekretariat, Morten og Peter

4-1 til AaB og god underholdning til de fremmødte tilskuere, som fik et indblik i holdets taktiske genistreg: flyverskjul. Hvordan det opstod og hvad det går ud på er svært at sige, men det finder vi nok ud af i løbet af sæsonen Wink