Kidzliga stævne i Sæby

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

De her fantastiske 5 tog Lørdag til Sæby for at repræsentere AaB floorball til Kidz liga stævne. Når man kigger på billedet kunne det godt ligne nogle standard frække møgunger, men prøv lige at kigge nærmere efter.. Zoom lidt ind.. Jep, det er faktisk nogle dygtige og temmeligt rutinerede floorball spillere. Kan man være rutineret som U9 spiller? Jep, det kan man sagtens. De her knægte har både trænet og... spillet rigtigt mange gange. Men er de så dygtige? Det kan i bide jer selv i næsen på de er. De spiller på et hold, som ikke har tabt 32 kampe i streg. Men endnu vigtigere, de spiller klogt og seværdigt floorball. Det viste de også i Sæby, hvor de vandt alle 6 kampe, med en samlet målscore på 14-1 Næste opgave bliver landsstævnet i Frederikshavn, de kommende weekend. Her stiller vi med 11 spillere fordelt på 3 hold. Vi glæder os helt vildt. Tak for spillet, drenge

U7/9 er ikke kommet for at tabe

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

Succesen fortsætter for AaB floorballs dygtige U7/9 drenge. 

Til Kidz liga stævne hos vores naboer i Aalborg flyers stillede vi med to hold, hvor der blev spillet på lille bane, 3 mod 3.  Det blev til 14 kampe, til de to AaB hold og resultaterne taler for sig selv: 12 sejre og 2 uafgjorte.

Nu er resultaterne jo dejlige, men udviklingen af spillerne er det primære. Derfor var det også en ekstra fornøjelse at se begge AaB hold spille bolden rundt og ikke bare stå og losse på mål fra egen bane halvdel. De her drenge er blevet rigtigt dygtige spillere, som står sammen på banen og spiller flot bold.

En væsentlig del af udviklingen består i at lære at arbejde hårdt når der er modgang. Det viste drengene i dag at de også mestrer. De nægtede simpelthen at give op, i flere svære situationer. Det blev belønnet med udligninger i de sidste sekunder af to kampe og en sejr stjålet med et mål lige før slutfløjtet, mod et noget ældre hold. Derfor overskriften på denne artikel: U7/9 er ikke kommet for at tabe!

Tak til Aalborg flyers for et super flot stævne!

Det er en fornøjelse at være med de her drenge og deres fantastiske forældre! 

 

 

AaB2 vinder 2. division!

Skrevet af Peter Houkjær. Sendt til Nyheder

Med en uafgjort mod rækkes nr. 2, Frederikshavn Blackhawks, er AaB2 nu sikre på at ende som vinder af 2. division Nord. 

Selvom der stadig mangler én kamp mod Brønderslev, så kan AaB2 ikke indhentes. 

 

Efter en flot sæson med lutter sejre, endte det lørdag aften med en uafgjort kamp på 6-6 mod et velspillende hold fra Blackhawks. Niveauet var højt ift. at det var en kamp i 2. division, og det blev disket op med flere flotte detaljer. 
1. periode sluttede 0-0, mens 2. periode endte med 5-2 til AaB2. I 3. periode pressede Blackhawks virkelige på og var ugyggelige skarpe i powerplay. Kampen endte 6-6, hvor de sidste 5-10 minutter var meget tætte og nerverne sad i dén grad uden på tøjet. Selvom der vel egentlig bare er tale om hygge-niveau, så var det tydeligt at begge mandskaber ville sikre sejren, hvilket gav en intens og medrivende kamp. 

Statistik for AaB2 er opdateret og kan ses inde på holdets side. 

U9 stævne med stor succes

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

Søndag den 28/1 deltog AaB´s  U9 hold i et stævne i Frederikshavn. 6 udespillere, og en målmand med benet i gips, virker måske ikke som opskriften på et slagkraftigt hold. Men når det handler om de seje spillere fra U7/9 holdet, er det netop lige hvad de er.. slagkraftige, viljestærke og pissedygtige floorball spillere.

Det beviste de til fulde til stævnet, hvor de gik ubesejret gennem alle 3 kampe, med en vanvittig målscore på 22-3. Når kampenes varighed er 2x12 minutter, sætter det resultaterne i perspektiv.

Men en ting er resultaterne, og noget helt andet er måden de blev leveret på. De her drenge som er mellem 6 og 9 år, magtede at følge det taktiske oplæg. De falder lynhurtigt tilbage til deres opstilling når modstanderen har bolden, de blokker skud, kæmper for hver en bold, spiller bande ud når de er presset.. og så har de en lækker omgang med bolden i angreb, hvor der bliver spillet dybt på wingerne og smidt foran mål til centeren.

At Malthe i målet spillede med benet i gips, og holdet var enige om at stå samme og rydde op foran ham, siger noget om det sammenhold de her drenge har.

Tak for spillet drenge, det er en fornøjelse at få lov at være på hold med jer.

 

 

 

Flere artikler...