Farvel til en gentleman

Skrevet af Michael Pedersen. Sendt til Nyheder

Farvel til en gentleman


Det er med stor sorg vi har erfaret at vi har mistet en af vores bedste floorball kollegaer. Bent Ole Jensen, mangeårig målmand i Aalborg Flyers, er gået bort alt for tidligt.

BOJ som han altid kærligt blev kaldt, døde pludselig sidste Fredag. Personligt har jeg haft glæde af rigtigt mange gode samtaler med BOJ, i forbindelse med træninger og kampe. Hans engagement i sin egen og især sine drenges sport var en fornøjelse at opleve.

Hans gode holdninger og værdier skinnede altid igennem, som en målestok for os andre at stræbe efter.

Aalborg Flyers, floorball sporten og mest af alt, børn og familie har mistet en fantastisk personlighed. I en verden hvor det at være en gentleman er en mangelvare, er vi alle blevet fattigere med tabet af BOJ.

Tak for spillet, Bent Ole

Æret være BOJ´s minde

På vegne af AaB floorball

Michael Pedersen

Herre 1 rykker ned i 1. Division

Skrevet af admin. Sendt til Nyheder

Dette blev desværre kendsgerningen, da AaB’s bedste herrehold spillede mod Århus FK i den afgørende kvalifikationskamp lørdag den 15. April.

AaB startede ellers som lyn og torden og viste det store potentiale der er i holdet. 4-0 stod der efter en 1. Periode, hvor AaB sad på hele spillet og Århusianerne virkede rådvilde. Det var tydeligt at se, at når de unge AaB’ere kan spille frit, så besidder de et meget større potentiale end de har vist i den svære sæson de har haft i Unihoc-ligaen. 

2. Periode var en tæt affære, hvor Århus formåede at komme tilbage i kampen. Efter 2. Periode stod den 6-2 til AaB, og Århus skulle dermed hente to mål for at tvinge kvalifikationskampene ud i overtid.

Dette skete rent faktisk - dels på grund af nogle dumme udvisninger til AaB og dels, at Århus blev bedre og bedre som perioden skred frem. Samtidig begyndte nervøsiteten og hele sæsonens mange nederlag at sætte sig hos AaB’erne. Det var tydeligt, at det var på det psyksiske plan, at AaB’erne havde problemer.

Skæbnen ville desværre, at Århus scorede det afgørende mål i overtiden og sikrede sig pladsen i Unihoc-ligaen. Kampen endte dermed med en sejr til AaB på 6-5, men da Århus vandt første kamp 5-3, var Århus bedst på målscoren.

 

AaB Floorball må derfor indstille sig på, at den næste sæson hedder 1. Division. Senest holdet var dernede var i sæsonen 2006/07, så det har været en lang periode, at holdet har været en del af landets bedste række - hvor det undervejs er blevet til mange slutspilsdeltagelser og ikke mindst bronzemedaljer i 2011/2012.

Pt. arbejdes der med planlægningen frem til næste sæson, hvor AaB Floorball altså har et herrehold i 1. Division. Hertil kommer, at 2. Holdet, som jo vandt. 2. Division forbliver i 2. Division.

Optakt til kvalifikationskampen

Skrevet af Peter Houkjær. Sendt til Nyheder

Kort interview med herrernes træner, Lars Jensen. 

 

Du overtog holdet halvvejs i sæsonen. Hvordan har du oplevet holdet og den halve sæson?

"Det har været et svært forår, fra jeg overtog holdet før jul og til nu har det været nederlag på nederlag. Kampene på udebane mod brønderslev og sunds har dog været tætte kampe, som med lidt held havde givet point."

 

 Hvordan vil du vurdere chancerne i den sidste afgørende kamp?

"Vi er bagud med to men ser positivt på at vi kan hente de 2 mål. Vi skal være bedre i vores omstillingsspil og scorer på vores chancer. For at gå videre må vi som hold vise at vi trods alt har spillet i ligaen, og er mere trimmet end Aarhus. Holdet har haft få succes oplevelser og mange skader, så at kunne overleve nedrykningsslutspillet ville være en kæmpe sejr for holdet."

 

 


Kampen spilles i AaB hallen lørdag kl. 11.00

AaB Floorball håber at rigtig mange vil komme og bakke op om holdet i den svære kamp!

Smalt nederlag i 1. Kvalifikationskamp

Skrevet af admin. Sendt til Nyheder

Kvalifikation til Herre Unihoc-liga - 1. Kamp:

Aarhus FS vs. AaB Floorball 5-3 (2-1, 0-1, 3-1)

 

Det blev til et smalt nederlag på 3-5 ude mod Aarhus FS i lørdags. Kampen var meget lige og bølgede meget frem og tilbage, hvor begge hold i perioder fik sat sig godt fast i angrebszonen. Holdene tillod dog ikke mange chancer, og de fleste mål kom på spilvendinger og boldtab. Kampen var helt lige efter de to første perioder, men i starten af 3. Periode fik Århus scoret tre hurtige mål, som gjorde at stillingen var 5-2 i Århus’ facør. AaB fik dog scoret et meget vigtigt mål til 5-3, som blev kampens resultat.

AaB spillede en fin kamp og der er meget der kan tages med til næste kamp, herunder at man tilspillede sig mange gode chancer. Holdet kan nu bruge den kommende uge, til at få fintunet og justeret enkelte detaljer, således at man er klar til at vinde den afgørende hjemmekamp.

Kvalifikationen bliver afgjort på lørdag kl. 11.00, hvor AaB på egen bane skal vinde med to overskydende mål for at tvinge kampen ud i forlænget spilletid. Vinder AaB med tre mål eller mere går AaB videre. Alt andet vil betyde at Århus vinder og spiller sig i ligaen.

Kampen starter kl. 11.00 og der er gratis entré.

 

Flere artikler...