Optakt til kampen mod Blackhawks 1

Sendt til Elite Damer

Så er det ved at være tæt på at dameholdet skal møde Blackhawks 1. Heraf har en af spillerne skrevet et par ord omkring hendes tanker inden kampen. 

Udtalelse:

Dagen før dagen. Endelig skal vi møde Blackhawks 1 – Hvilket jeg har glædet mig enormt meget til. Sidste sæson havde vi nogle intense kampe indbyrdes, hvor resultaterne faldt til vores fordel. Vi tager dog intet forgivet i år, og går ind til denne kamp med nyt gå-på-mod, da vores hold har haft et par til –og afgange. Dette har også gjort, at vi i denne uge har haft hygge-spisning efterfulgt af en tur ud i hallen for at støtte op om vores herreligahold – Netop for at få truppen rystet sammen, så vi i morgen kan trække endnu længere sammen i bussen og stå sammen, som det team vi er.    

Vi har dog ikke ligget på den lade side. I går torsdag havde vi træningskamp mod AaB’s herre 2 hold for at få gang i benene, tempoet i løb -såvel som i pasningsspillet. Vi kæmpede bravt, selvom resultatet ikke er så begejstrende. Ingen gav op, alle løb for alle.

I morgen skal vi være klar fra start. Vi ved ikke hvilke spillere Blackhawks har valgt at tage med i ’posen’ i år – Sidste år havde de nogle slutspilskaniner, de hev op af hatten. Så hvem møder vi i morgen? – Det ved jeg ikke! Men jeg (og truppen) ved, hvad vores styrker –og svagheder er, og dem har vi arbejdet på. Det vigtigste er, at vi koncentrerer os om os selv, de andre forhold kan vi alligevel ikke ændre på. I morgen skal alle mand bidrage med det, de er bedst til for at det går op i en højere enhed, hvilket jeg ikke er ét sekund i tvivl om, at vi gør.

Jeg (og truppen) håber at få al den støtte og opbakning vi kan i morgen, så vi har et gear mere at trække på! 

 

Tak til Eva Knudsen for udtalelsen.

Held og lykke i morgen Laughing