Efter at AaB Floorballs bedste herrehold måtte rykke ned i 1. division, har der været skiftet ud i truppen, da nogle spillere valgte at skifte til andre klubber. I første omgang valgte Esben Frederiksen, Simon Dalsgaard og Mark Pedersen at rykke op fra klubbens succesfulde 2. divisionshold, men trods dette var truppen til 1. division stadig ret smal.

Derfor er AaB Floorball glade for, at det er lykkedes at indhente forstærkning både til banen og bænken. Ind er kommet Martin Knudsen (keeper) og Casper Svane (wing). Begge spillere er tidligere AaB’ere og er skiftet fra nu lukkede Svenstrup Dolphins. Tilbagevendt er desuden Mickey Holst (back) der igen har fået lysten til floorball.

Og endelig er der forstærkning til trænerbænken, i form af den mangeårige AaB’er Michael Lykke. Også han skifter fra Svenstrup Dolphins. Michael vil indgå i trænerteamet sammen med spillende træner Patrick Bols.

 

Holdet tager i weekenden hul på sæsonen. Kampen spilles ude mod Odense, som AaB vandt over i pokalturneringen sidste sæson. Meget taler for, at det vil blive en tæt kamp, men AaB går ind til kampen med ambition om, at der skal en sejr med hjem til Aalborg.

 

Truppen pr. 21/9:

 

Keepere:
Patrick Kristensen
Martin Knudsen

Backs:
Ole Tougaard
Jeppe Huus
Simon Dalsgaard
Mickey Holst
Adam Haydon

Forwards:
Patrick Bols
Esben Frederiksen
Nicklas Christoffersen
Jannick Christoffersen
Mark Elias Pedersen
Rasmus Birman
Casper Svane